POROKA NA LADJI IN SKOK V MORJE

Priljubljeni igralec nadel prstan svoji Paoli

M. V.
21. 6. 2022, 05.24
Deli članek:

Pred kratkim je samski stan zapustil tudi igralec Miha Rodman, večno zvestobo je obljubil svoji dragi Paoli Čermelj. Ker sta oba ljubitelja morja in jadranja, je bila temu primerna tudi poroka – na morju.

m24.si
Miha Rodman je pred oltar popeljal svojo Paolo Čermelj.

Ni skrivnost, da je Miha Rodman, ki ga poznamo iz serij Reka ljubezni, Usodno vino in Sence nad Balkanom, že dolgo zaljubljen v lepo italijanistko in umetnostno zgodovinarko Paolo Čermelj. Skupaj sta že dobra štiri leta, avgusta lani pa je 36-letnik na dopustu na otoku Silba šel na kolena in svojo drago zaprosil za roko. Veselo novico sta nato oba delila na družbenih omrežjih, očitno pa se je z njima veselila tudi njuna psička, labradorka Mia.

Po manj kot letu dni je zdaj sledila poroka, čisto v njunem stilu, na morju, ki je obema tako ljubo. Poročni obred je potekal kar na ladjici, vodil pa naj bi ga kar Aljoša Ternovšek, Mihov prijatelj in igralski kolega, ki ga poznamo tudi kot voditelja kviza Vem. Po obredu sta razigrana nevesta in ženin kar v poročnih oblekah poskakala v morje in tako krstila svojo zvezo. Miha je na poroko tako rekoč »priletel« iz Bolgarije, saj je s predstavo Mrtvec pride po ljubico Prešernovega gledališča Kranj še dva dni prej gostoval na mednarodnem poletnem gledališkem festivalu v Varni, nato pa še v Sofiji.

Instagram
Paola je na družbenih omrežjih pokazala poročni prstan.

Mladoporočenca bosta imela pač več časa zase poleti, ko si bosta privoščila dolg dopust na jadrnici, s katero bosta raziskovala čudovite zalive Dalmacije. »To bo obenem najino poročno potovanje; na jadrnici bovo lahko malo več sama, po poti pa se nama bodo še malo pridružili prijatelji,« pravi Miha.