Pridno trenirajo in uživajo

Razposajeni Peter Prevc, Timi Zajc in Lovro Kos so 'grisini trio'!

D.D./revija Lady
20. 6. 2022, 05.14
Deli članek:

Celotna reprezentanca športnih skakalcev se je pod budnim očesom Roberta Hrgote odpravila na hrvaško obalo in se tam posvetila pripravi na prihajajočo sezono.

Osebni arhiv
Peter in Timi sta med vožnjo simulirala nazdravljanje s pivom.

Poletje je idealen čas za druženje in športni skakalci to izkoristijo za delo s počitkom. Celotna reprezentanca se je pod budnim očesom Roberta Hrgote odpravila na hrvaško obalo in se tam posvetila pripravi na prihajajočo sezono. Treniranje pod vročim soncem zahteva tudi primerno regeneracijo in ta je najboljša ob vragolijah na vodi.

Fantje so nas malce potegnili za nos, saj so nam dali na ogled prizor, na katerem naša najboljša orla Peter Prevc in Timi Zajc med vožnjo z vodnimi sanmi nazdravljata z vrčkom piva. Seveda gre za zvijačo, saj je bila peneča se osvežilna pijača naknadno prilepljena na fotografijo.

Si je pa hmeljski zvarek privoščil selektor Hrgota, ki že tradicionalno objavlja utrinke s svojo najljubšo pijačo. Tudi preostali fantje so z nami delili tipično poletno vzdušje, ko so se zelo mladostno in barvito opremljeni podali na plažo. Žiga Jelar jih je glede na njihove vitke postave poimenoval kar 'grisini trio'.