Novi fosili

Mineva deset let od smrti moža Sanje Doležal

K.M.
13. 6. 2022, 15.02
Deli članek:

Na začetku maja je minilo deset let od smrti dolgoletnega člana zasedbe Novi fosili in moža pevke Sanje Doležal, Nenada Šarića. Mediji so ji v letih po moževi smrti pripisovali tudi romance, kakšna pa je resnica?

Revija Zvezde
Sanja Doležal, Vladimir Kočiš - Zec in Marinko Colnago še vedno nastopajo skupaj, vendar ne uporabljajo več imena Novi fosili.

Sanja in Nenad sta bila poročena malo manj kot 20 let, v zakonu pa sta se jima rodila dva otroka, sin Luka in hči Lea. Sanja nam je zdaj zaupala, da ga deset let po smrti seveda še vedno pogreša. »Seveda, vsak, ki je to prestal, vam bo povedal, da ljubljeno osebo vedno pogrešaš.« Kaj pa nova ljubezen, je desetletje pozneje spet našla srečo? »Mediji pišejo veliko. Imam prijatelje, ne pa partnerja. Sama sem in takšna tudi srečna.« Sanja sicer veliko časa preživi v naravi, doma ima tudi lovskega psa, ki jo vedno zvleče v gozd. »Naravo obožujem, v njej se počutim mirno in izpolnjeno.«

Sicer pa se je prav te dni vrnila iz prenatrpanega Londona, kjer je obiskala hčer, ki tam študira na magistrskem programu. »Hči Lea v Londonu živi že več kot štiri leta, pa jo vsaj enkrat na leto obiščem. Rada imam London, a tam ne bi nikoli živela.« Razlog za vrnitev so tudi številni nastopi s skupino Novi fosili. Skupaj z Vladimirjem Kočišem Zecem in Marinkom Colnagom bodo v Sloveniji nastopili že ta konec tedna. Z »Večerom največjih uspešnic« bodo v soboto, 18. junija 2022, nastopili v Poletnem gledališču Studenec pri Domžalah, v nedeljo, 19. junija 2022, pa še v Avditoriju Portorož. Oba koncerta se začneta ob 20. uri.

Svet24
/