hladni odnosi

Zato nista govorila? Princ William Harryju tega ni pozabil

R.T.
13. 6. 2022, 14.39
Posodobljeno: 13. 6. 2022, 14.41
Deli članek:

Princ William se še ni sprijaznil z dejstvom, da sta njegov mlajši brat in njegova soproga zapustila britansko kraljevo družino.

Profimedia
Princa William in Harry

Spomnimo. Vojvoda cambriški in bodoči britanski kralj se med praznovanjem 70. obletnice vladanja britanske kraljice Elizabete II., ki se je odvilo prejšnji teden, ni srečal s princem Harryjem, ki je bil na Otoku s soprogo Meghan Markle in otrokoma Archiejem in Lilibet.

Ta je tam tudi praznovala svoj prvi rojstni dan.

Brata sta bila prisotna na bogoslužju v katedrali sv. Pavla, a si nista izmenjala besede. Še več: posedli so ju enega nasproti drugega, tako da je bilo še posebej očitno, kako zelo sta se spremenili njuni vlogi.

Iz kroga blizu princa Williama pa je prišlo, da ga še vedno boli, da sta sussekška zapustila britansko kraljevo družino in jo mahnila čez Lužo v Združene države Amerike.

Omenjena maša naj bi ga še posebej skrbela, saj je to bil edini dogodek, ki sta se ga sussekška udeležila javno. K sreči so njegovi strahovi bili odveč, saj je večji del medijske pozornosti kljub odsotnosti šel kraljici, princu Charlesu in otrokom.

Ko smo že pri otrocih: vse kaže, da potomci cambriških prejšnji teden niso imeli stikov z otrokoma Harryja in Meghan.