Po porodniškem dopustu spet pred kamerami

Katja Benčina zamenjala medijsko hišo

B.M./revija Lady
13. 6. 2022, 20.20
Deli članek:

V novi oddaji Panorama bo pokrivala področje zdravja, z mislimi pa bo ves čas pri dveletni hčerki Hani, ki jo še zelo potrebuje, pravi.

RTV SLO
Katja Benčina se po porodniškem dopustu vrača na male zaslone.

Novinarka Katja Benčina, ki se je spomnimo iz Vizite na Pop TV, se je po porodniškem dopustu odločila, da se vrne pred kamere. A tokrat je zamenjala medijsko hišo in bo kariero nadaljevala na nacionalki. V novi oddaji Panorama bo pokrivala področje zdravja. Seveda pa bo z mislimi ves čas pri dveletni hčerki Hani, ki jo še zelo potrebuje.

K sreči ima kot mlada mamica pri nadrejenih veliko razumevanja, pa tudi vzgojiteljice v vrtcu so ji pomagale pri lažjem prehodu nazaj v službo. »Kljub temu je težko, saj te je otrok prej imel ves čas na voljo, zdaj te nima več. In občutki ob tem, da sem spet v službi, so ves čas mešani, od veselja in hvaležnosti, da lahko spet to počnem, kar me veseli, do slabe vesti, da bi več časa morala preživeti z njo. Pa skrb, ali je v tem času, ko me ni z njo, vse v redu, ali je zadovoljna, vesela. Pač skrbi, ki me bodo verjetno spremljale ves čas, zdaj ko imam otroka,« še ljubeče pove simpatična novinarka.