Najprej šokirana, nato srečna

Martina Majerle ganjena do solz, ker je le spoznala sorodnike

N.S.
10. 5. 2022, 21.26
Deli članek:

Letošnja nastopajoča v zabavnem šovu Znan obraz ima svoj glas, priljubljena hrvaška pevka Martina Majerle, je v nedeljski oddaji doživela šok, solze sreče in komplimente. A bistveno je to, da se je pevki in njeni sestri Mateji uresničila dolgoletna želja!

Mediaspeed
Peter Poles je Martini in Mateji Majerle predstavil daljne sorodnike iz Slovenije, ki jih sami nikoli nista našli.

Talentirana pevka Martina Majerle, Hrvatica slovenskih korenin, je v nedeljski oddaji doživljala pravo paleto čustev – od strahu in šoka do sreče in solza.

Najprej je priljubljena vokalistka v šovu Znan obraz ima svoj glas navdušila z imitacijo Ditke Haberl iz legendarne skupine Pepel in kri, ko je prvič zapela v slovenskem jeziku v interpretaciji zimzelene uspešnice Dan ljubezni, za kar je dobila ogromno pohval in komplimentov. A večje presnečenje je sledilo po nastopu, ko so ji ustvarjalci oddaje in voditelj Peter Poles v slogu oddaje Dan najlepših sanj uresničili dolgoletno željo. Martini in njeni sestri Mateji Majerle, ki imata slovenske korenine, a slovenskih sorodnikov nikoli nista spoznali, so v studio pripeljali nekoga, ki je poznal njunega pokojnega dedka Bojana. V objem je sestrama Majerle padel njun daljni bratranec Tomaž s sestro Božidaro, njun pradedek Franc je tudi pradedek Martine in Mateje. Sestri sta bili ganjeni do solz, najprej v šoku, nato pa ju je preplavila sreča. »Nam v vseh teh letih ni uspelo najti družine v Sloveniji, zdaj pa ta šok, da sva s sestro končno spoznali Majerletove iz Slovenije. Komaj čakava, da jih bomo skupaj z mamo obiskali v Beli krajini. Zdaj smo se našli in to je nekaj najlepšega, kar se mi je doslej zgodilo,« je priznala do solz ganjena Martina.

Osebni arhiv
Priljubljena hrvaška pevka Martina Majerle je presrečna, da je spoznala svoje slovenske sorodnike.