drama dosegla vrelišče

Se je sanjski moški Gregor Čeglaj »maščeval« Pop TV?

N.S.
9. 5. 2022, 19.41
Deli članek:

Kar so mnogi ugibali zadnje mesece, je zdaj končno znano – kdo je novi sanjski moški v resničnostnem šovu. Njegovo identiteto je razkril kar lanski sanjski moški Gregor Čeglaj, ki je povzročil veliko slabe volje ustvarjalcem šova.

Sašo Švigelj
Gregor Čeglaj, lanski sanjski moški, je brez milosti razkril ime novega zvezdnika šova.

Ljubitelji resničnostnega šova Sanjski moški so pretekli konec tedna doživeli šok, ko so videli, kaj je storil Gregor Čeglaj, sanjski moški leta 2021.

Čeprav je Pop TV informacijo, kdo bo novi sanjski moški, skrival, je Gregor Čeglaj brez obžalovanja razkril njegovo identiteto. »Ogromno zato-jev je, zakaj bom to razkril. Morda sem edini v Sloveniji, ki ima jajca, je nor, vseeno mi je, kaj si mislite,« je povedal Čeglaj, ki nikoli ni podal konkretnega razloga, zakaj je razkril to informacijo pred uradno potrditvijo televizije. Kot je povedal v videu na družbenih omrežjih, so ustvarjalci šova menda morali prestaviti snemanje, saj ni bilo prijavljenih dovolj deklet. »Nič nimam za izgubiti, zdaj živim v Ameriki in se imam super. Novega sanjskega moškega osebno poznam, v teh dneh sva tudi govorila,« je za naš časopis povedal Čeglaj.

Ana Gregorič
Čeprav je Blaž tu star 18 let, se je do danes razvil v postavnega, seksi in šarmantnega možakarja. Komaj čakamo, da ga vidimo na televiziji!

Razkrita identiteta novega lepotca

Po njegovih besedah bo novi sanjski moški 23-letni Blaž Kričej Režek, ki je bil med polfinalisti izbora Mister Slovenije 2017, kjer je tekmoval tudi on. Pri Pop TV sicer niso ne potrdili ne zanikali razkritega imena, nam je pa na uho prišlo, da so menda zelo razočarani in jezni na Čeglaja. Mnogi se zato sprašujejo, ali je šlo za Čeglajevo »maščevanje« Pop TV? Je pa znano iz intervjuja, ki so ga pred dvema mesecema objavili na spletni strani 24ur.com, da se je novi sanjski moški v šov prijavil, ker želi najti primerno dekle, s katero bo lahko užival življenje in jo sprejel v svoj svet, najbolj pa ga bo očaralo s samozavestjo in karizmo. Novi sanjski moški je še dejal, da med svoje hobije šteje fitnes, boks in branje, zelo pa je navezan na vse, kar je kakorkoli povezano z morjem. Rad tudi kuha za prijatelje, najbolje mu gre od rok priprava mehiških tortilj. Najbolj ga užalosti, če nekoga ujame na laži, najbolj pa ga razjezijo ljudje, ki ne počistijo za seboj. Kot svojo najslabšo lastnost je izpostavil prenaglo odločanje, pri ženskah pa najprej opazi oči in energijo, ki jo izžareva, njeno ženstvenost. Zdaj čakamo samo še na uradno izjavo ustvarjalcev šova, ki pa še vedno molčijo ...

Ana Gregorič
Identiteta novega sanjskega moškega je razkrita: Blaž Kričej Režek (na fotografiji iz leta 2017).