DOKAZANA NEZVESTOBA

Test očetovstva potrdil, da je res prevaral Khloe Kardashian

M. V.
4. 1. 2022, 13.34
Posodobljeno: 4. 1. 2022, 13.47
Deli članek:

Košarkar Tristan Thompson se je pokesal in opravičil za svoja dejanja vsem, ki jih je prizadel.

Profimedia
Tristan Thompson

Zveza med starleto Khloe Kardashian in košarkarjem Tristanom Thompsonom je bila ves čas burna, saj so se v treh letih, ko sta bila skupaj in dobila hčerko True (3 leta), ves čas pojavljale govorice o njegovi nezvestobi. Leta 2019 ga je Khloe končno dala na čevelj, a sta leto dni kasneje poskusila še enkrat – tudi tokrat neuspešno. Kar nekaj ženk naj bi grelo njegovo posteljo, medtem ko je bil uradno v zvezi s Khloe, in vsaj ena ima tudi dokaz za to.

Profimedia
Khloe je bila s Tristanom tri leta, nato sta se za eno leto razšla, leta 2020 poskusila še enkrat in junija lani dokončno obupala.

Lani je Maralee Nichols proti njemu vložila tožbo za priznanje očetovstva, ki ga je on strogo zanikal – a testi so sedaj pokazali, da je Tristan res oče njenega sinčka, ki se je po njuni kratki aferi marca lani rodil pred mesecem dni. »Prevzemam vso odgovornost za svoja dejanja,« je dejal 30-letni športnik. »Zdaj ko je očetovstvo dokazano, se veselim skupnega vzgajanja najinega sina. Iskreno se opravičujem vsem, ki sem jih zaradi tega javno ali zasebno prizadel ali razočaral,« se je pokesal, še posebej pa se je opravičil Khloe, s katero je bil med afero v (ponovni) zvezi (razšla sta se namreč junija 2021). »Khloe, tega si ne zaslužiš. Ne zaslužiš si srčne bolečine in ponižanja, ki sem ti ju povzročil. Ne zaslužiš si, kako sem se vsa leta obnašal do tebe. Zelo te spoštujem in ljubim, ne glede na to, kaj si misliš. Še enkrat: tako zelo mi je žal.«

Za Tristana je to že tretji otrok, saj ima poleg True in novorojenega sina še 5-letnega sina Princea iz zveze z Jordan Craig, ki jo je zapustil zaradi Khloe, malo preden se je Prince rodil.

Tristanova otroka True in Prince: