Princ Harry in Meghan Markle

Njuna hči Lilibet postala senzacija

Nejc Simšič
3. 1. 2022, 21.23
Deli članek:

Britanski princ Harry in Meghan Markle sta tik pred novim letom objavila prvo fotografijo svojega drugega otroka, pol leta stare Lilibet Diane, in te dni je najbolj iskana fotografija na svetu.

Instagram
Pol leta po rojstvu male Lilibet Diane je v javnost prišla šele prva njena fotografija in tako postala prava senzacija.

Princ Harry in Meghan Markle sta v prazničnih dneh minulega leta objavila tradicionalno voščilnico in ji priložila družinsko fotografijo, na kateri pozirata s svojima otrokoma, dveletnim Archiejem in šestmesečno Lilibet.

To je tudi prva fotografija njune hčere, ki sta jo objavila v javnosti, zato se je mala Lilibet v hipu znašla v središču pozornosti in postala prava senzacija, in danes je to najbolj iskana fotografija na svetu. »Lani je na svet prijokala najina hči Lilibet. Z Archiejem sva pred leti postala ati in mami, z Lili pa smo postali družina. Ob vstopu v leto 2022 sva v vašem imenu donirala različnim organizacijam, ki ščitijo družine – od tistih, ki so morale iz Afganistana, do ameriških družin, ki potrebujejo plačan starševski dopust,« sta sporočila Harry in Meghan, ki bosta sicer tudi v prihodnje skrbela, da bo zasebnost njunih otrok dovolj varovana.

»Mala Lilibet je s prvo fotografijo osvojila svet, zato upamo, da se bo kmalu pojavila še kakšna fotografija, saj so podobe male princeske očitno vroča roba,« pa se strinjajo številni fotografski mojstri.

Profimedia
Vojvoda in vojvodinja Sussex se na vse pretege trudita, da bi ohranila zasebnost otrok.