Dražen Zečić

Koncert, ki so ga vsi pričakovali!

P.R.
27. 8. 2021, 11.19
Posodobljeno: 27. 8. 2021, 11.19
Deli članek:

Po več kot letu dni je Dražen Zečić pripravil koncert, številni oboževalci, željni zabave, pa zaradi velikega zanimanja ostali pred vrati!

Toni Opačić
Zečić v elementu

Eden izmed največjih zvezdnikov hrvaške glasbene scene, ki uspehe seveda žanje tudi v Sloveniji, Dražen Zečić, je imel sredi avgusta po več kot letu dni prvi koncert. V Zadru so ga oboževalci nestrpno pričakovali, saj je poskrbel za noro zabavo, kar smo pri njem tako in tako vajeni.

Toni Opačić
Publika je bila nad koncertom vidno navdušena.

Koncert in njegova organizacija sta potekala na vrhunski ravni, Dražen pa je s svojimi največjimi uspešnicami in prepoznavnim glasom poskrbel za navdušenje udeležencev koncerta in glasne vzklike odobravanja. Zgovoren podatek o priljubljenosti Zečića in tem, da ljudje komaj čakajo dobre koncerte, je tudi ta, da je pred prizoriščem ostalo vsaj toliko oboževalcev, kot jih je uspelo priti na lokacijo koncerta. Številni udeleženci poudarjajo, da je šlo za zabavo letošnjega avgusta. Tudi glasbenik sam pravi, da je šlo za nepozaben koncert, ki ga je po več kot letu dni zagotovo potreboval.

Toni Opačić
Dražen Zečić, Zader

Zdaj še bolj nestrpno pričakujemo Draženov prihod v Slovenijo, kjer ga bomo lahko spremljali že kmalu. Dražen namreč konec oktobra v Ljubljani pripravlja koncert. Prepričani smo, da bo to ena izmed priložnosti za dobro zabavo po mesecih negotovosti.