ameriški zvezdnik

Jahto Michaela Jordana pozno zvečer obiskali hrvaški policisti. To je razlog

R.T.
27. 8. 2021, 09.46
Posodobljeno: 28. 8. 2021, 07.39
Deli članek:

Jordan se je zabaval, obiskali so ga policisti.

Zajem zaslonske slike
Luksuzna jahta, kjer te dni biva Michael Jordan.

Nekdanji košarkar Michael Jordan trenutno dopustuje na Hrvaškem in z jahto križari po Dalmaciji. Z ženo Yvette Prieto le redko zapuščata luksuzno plovilo, zato je bilo še posebej razburljivo, ko sta to v sredo končno storila na Hvaru. Obiskala sta znano hvarsko restavracijo, kjer so ameriškega zvezdnika pričakali številni oboževalci. Jordan se je potrpežljivo fotografiral z ljudmi in nekaterim dovolil tudi, da ga objamejo. 

Potem ko je v sredo užival v dobrotah hvarske restavracije, je ameriški zvezdnik četrtek preživel v priljubljenem hvarskem lokalu. Osebni varnostniki pa so budno pazili, da nihče ni motil njegovega miru.

Jordan je sedel s svojo družbo, užival v glasbi, hrani in pijači, zabava pa se je kot kaže nadaljevala pozno v noč. Hrvaški mediji namreč poročajo, da je jahto legendarnega športnika pozno zvečer obiskala policija. Na luksuzno plovilo so prišli zaradi (pre)glasne glasbe. Ob pozivih mož v modrem so na jahti glasbo nemudoma ugasnili, kasnejših poročil o kaljenju javnega reda in miru pa policisti niso prejeli.