vroča slovenska igralka

Tina Gorenjak: samska in na pragu abrahama, a z vsakim letom zadovoljnejša

Eva Jandl
25. 8. 2021, 21.02
Deli članek:

Igralka je ravno dopolnila 49 let in pokazala vroče telo ter nam razkrila svojo življenjsko modrost, zaradi katere je vsako leto zadovoljnejša in srečnejša.

osebni arhiv
Njen recept za lepoto je preprost: najpomembnejše je zdravje, skrb zanj pa vpliva na to, da imamo dovolj energije, smo fit in tako bolj mladostni. Lepota je zanjo relativna in se z njo ne obremenjuje preveč.

Pred kratkim je praznovala 49. rojstni dan, zdaj pa je igralka Tina Gorenjak objavila fotografijo s počitnic v bikinkah in pokazala, da je njeno telo v vrhunski formi. Tini še vedno pravijo Muca Maca, trenutno pa igra v predstavi Večno samska. Čeprav samska in na pragu abrahama, Tina pravi, da je z vsakim letom zadovoljnejša in srečnejša. »A to ni povezano z ničimer materialnih, fizičnim. Bistvo izhaja iz tega,  da se rada učim, da se želim učiti do konca življenja. Učim se biti čim boljša verzija sebe. Zase in za ljudi okoli mene. Učim se bolje poslušati, slišati, sprejeti razmišljanja drugih. In seveda poslušati in slišati sebe. Učim se tega, da se ne jezim – ne nase in ne na druge. Naučila sem se sprejeti tisto, česar ne morem spremeniti, in vložiti vso svojo energijo v spremembe na bolje tam, kjer to lahko naredim. Naučila sem se videti vse lepo, kar imam, kar me obdaja, kar doživim. In učim se, da nisem žalostna zaradi tistega, česar nimam,« je razložila svojo življenjsko modrost.

SAMOZAPOSLENA IN MAMA SAMOHRANILKA

Tudi zanjo je bilo zadnje leto preizkušnja, saj je samozaposlena v kulturi in mama samohranilka. »Bolezen, ki sem jo pred leti junaško premagala, me je naučila, kako ohraniti zdravo pamet in mirne živce. In ljubeče srce ter voljo in veselje do življenja.« Tako sprejema tudi leta, ki tečejo. »Jaz si velikokrat prav po celjsko rečem: 'Sam še na boljš nam gre!'«