veselje

FOTO: Slovenska manekenka zanosila pol leta po rojstvu sinčka Vrana

R.T.
25. 8. 2021, 13.44
Posodobljeno: 25. 8. 2021, 13.48
Deli članek:

Jana Koteska in Ivo Ilc bosta kmalu spet zibala.

Alen Karupović
Jana Koteska

Spomnimo: Avgusta lani smo poročali, da je slovenska lepotica, manekenka in stilistka Jana Koteska sledilce in sledilke na družbenem omrežju Instagram razveselila z veselo novico. S partnerjem Ivom Ilcem sta postala starša: na svet je privekal mali Vran. "Naš avgust se je začel popolno!," je takrat slovenska menkenka zapisala na instagramu  in objavila fotografijo dlani novopečene družinice.

Tudi letošnji avgust ni ostal brez presenečenj. Jana je na Instagram objavila več fotografij s partnerjem Ivom Ilcem, njegovim sinom in malim Vranom. Iz fotografij, ki so bile posnete na travniku, je razvidno, da bosta dečka kmalu dobila bratca ali sestrico. Jana namreč nosečniškega trebuščka ne more več skrivati. V eni od objav je zapisala - "Zdaj pa res ne morem več skrivati… Ja, kmalu se nam pridruži še ena dušica!" - in dodala, da je v 25. tednu nosečnosti. 

"Bosa po travniku, z nasmeškom na ustih in srečo v/pod srcem… medtem ko so ostali trije fantje že omagali. Ampak to je ta kilometrina…," pa je sporočila v drugi objavi. Sledilci so ji čestitali in ji sporočili, da je čudovita.