spregovorila tudi o zaročencu

Voditeljica Kmetije: "Letošnja sezona vas bo pustila odprtih ust"

Eva Jandl
25. 8. 2021, 20.32
Deli članek:

Simpatična voditeljica šova Kmetija Natalija Bratkovič o novostih in vzdušju v novi sezoni, o svojem zaročencu Dejanu in poroki ter njuni skupni ljubezni: kikboksu.

POP TV
Komaj je čakala, da je po letu in pol spet stopila v Kmetijo.

Po letu in pol spet snemate šov Kmetija. Kje se šov snema letos in kakšno je vzdušje?

Kmetija ostaja na lokaciji, kjer se je zaključila zadnja sezona (2019) – torej v Prekmurju, v Vučji Gomili. Lokacija je logična izbira, saj se je zadnja Kmetija končala z »odprtim koncem« – dobili smo zmagovalca, brata Klobasa, a se njuna zgodba takrat še ni zaključila. Vzdušje je čudovito, letošnja sezona bo marsikoga pustila odprtih ust.

Kakšni so letošnji tekmovalci, med njimi je menda nekaj znanih obrazov? Bomo v oddaji videli kaj novega, kakšne nove izzive?

O tekmovalcih vam ne morem razkriti prav dosti, saj se vam bodo že kmalu predstavili sami, lahko pa potrdim, da v oddaji pričakujemo tudi kakšno znano ime. Oddaja bo tudi letos postregla z veliko novostmi, temelji predvsem na skrivnostih, ki jih bomo odkrivali skupaj.

Osebni arhiv
Natalija ima rada živali, čeprav je sicer mestno dekle. S partnerjem Dejanom sta med karanteno dobila huskija, ki se imenuje Snow (Sneg), in se posvečala njegovi vzgoji, saj ta pasma psa zahteva veliko truda in znanja.

Ko sva govorili pred letom in pol, ste povedali, da z zaročencem Dejanom, prvakom v kikboksu, radi in redno trenirate. Še vedno vztrajate pri tej vadbi, kolikokrat tedenski trenirate?

Seveda, treningi pri naju ostajajo ne glede na vse, kar se dogaja v najinem življenju. Zaradi snemanj treniram nekoliko manj, a zato nič manj intenzivno. Še vedno naredim od štiri do pet treningov na teden, odvisno od časa in snemanj.

Pa med karantenami, ste tudi trenirali, doma?

Da, tudi karantena je bila športno obarvana. Zelo kmalu nama je postalo jasno, da se bodo stvari okrog tega zapletle, zavlekle ... Glede na to, da sva oba ostala zaprta doma – telovadnice niso smele obratovati, Kmetija je odpadla –, sva se hitro odločila, kaj in kako. Naredila sva načrt in se potrudila, da so dnevi potekali v karseda normalnem, nama znanem ritmu.

Facebook
Natalija z zaročencem Dejanom Vajsom, svetovnim prvakom v kikboksu

Kaj ste še počeli med karantenami, ste odkrili kakšen nov hobi, zanimanje?

Imela sva to srečo, da sva novembra dobila novega psa, huskija Snowa, in se mu zares posvetila. Tisti, ki se spoznajo na pasme, vedo, koliko in kaj zahteva takšen pes. Na srečo se je vse tako izteklo, da sva se njegovi vzgoji posvetila, kot je bilo treba.

Je Dejan še vaš zaročenec ali ste se že poročili, vam je korona prekrižala načrte za poroko?

Sva se zaročena, bi pa lagala, če bi rekla, da nama je prav korona prekrižala načrte. Mogoče do neke mere, vendar se nama s poroko ne mudi, tudi ko se bo zgodila, ne bo pompozna in velika. Samo v najožjem krogu družine.