deklica ali deček?

Scarlett Johansson je rodila! Soprog razkril ime otroka

R.T.
19. 8. 2021, 06.51
Posodobljeno: 19. 8. 2021, 07.21
Deli članek:

Povila je dečka.

Reuters
Scarlett Johansson

Govorice, da je igralka Scarlett Johansson noseča, so začele krožiti v začetku julija. Pred dnevi jih je potrdil njen 39-letni soprog, komik Colin Jost

Za revijo People je zdaj razkril, da je igralka rodila. Veselo vest pa je delil tudi na družbenem omrežju Instagram.  "V redu, v redu, dobila sva otroka. Ime mu je Cosmo. Zelo ga imava rada," je zapisal in oboževalce prosil za zasebnost.

To je Colinov prvi otrok, medtem ko ima 36-letnica otroka z bivšim možem, francoskim novinarjem Romainom Dauriacom. Rose Dorothy šteje šest let.

Govorice o nosečnosti so se začele potem, ko so nekateri opazili, da se igralka le redko pojavlja na promocijskih dogodkih za film Črna vdova. Namesto nastopov v javnosti je Scarlett film promovirala prek Zooma. Mnogi so opazili, da je bil tudi pogovor z voditeljem Jimmyjem Fallonom posnet izključno od ramen navzgor.

Podobno kot sta skrivala nosečnost, sta se Scarlett in Colin konec oktobra 2020 tudi poročila stran od oči javnosti. Zaročila sta se maja 2019, pred tem pa sta bila v zvezi dve leti. To je bila Jostova prva poroka, Scarlett pa je bila doslej poročena dvakrat: z igralcem Ryanom Reynoldsom in s francoskim novinarjem Romainom Dauriacom.