luksuzne ure, prestižne torbice

Influencerka žrtev ropa, tatovi iz pariškega stanovanja odnesli za 300 tisoč evrov stvari

R.T.
6. 7. 2021, 16.09
Posodobljeno: 6. 7. 2021, 19.34
Deli članek:

Odnesli so luksuzne ure, torbe prestižnih blagovnih znamk, ...

Instagram (osebni profil)
Tamara Kalinić

Francoski in srbski mediji so poročali, da so v pariško stanovanje srbske influencerke Tamare Kalinić v noči iz nedelje na ponedeljek vlomili tatovi in odnesli za 300 tisoč evrov stvari. Vest o tatvini je na Instagramu potrdila tudi 32-letnica, ki se ponaša z milijonom sledilcev na omenjenem družbenem omrežju. 

Vlomilci so v njeno stanovanje, ki se nahaja blizu Elizejske palače, vdrli zvečer skozi okno s pogledom na notranje dvorišče. Takrat Kalinićeve ni bilo doma. V stanovanje se je vrnila okoli polnoči in o vlomu takoj obvestila policijo. Materialna škoda znaša 300 tisoč evrov. Tatovi naj bi po poročanju nekaterih srbskih portalov namreč odnesli luksuzne ure, 20 torb prestižnih blagovnih znamk, ...

32-letnica je na svojem Instagram profilu danes objavila fotografijo iz oropanega stanovanja. "Ker vas je večina prebrala novico, lahko potrdim, da je žal resnična. Kako se počutim sedaj, ne morem opisati z besedami, a najpomembneje je, da sem zdrava in imam veliko podporo in ljubezen s strani družine in prijateljev. Srce parajoče je videti, da je vse, za kar sem trdo delala zadnjih 10 let, izginilo. Običajno ne govorim o slabih stvareh, ki se mi dogajajo, vendar še nikoli nisem bila žrtev tako velikega zločina," je sporočila.

Instagram (osebni profil)
O vlomu je nemudoma obvestila policijo.