Ostaja v Sloveniji

Tjaša je že našla drugega

Marjana Vovk
6. 7. 2021, 10.27
Posodobljeno: 6. 7. 2021, 12.00
Deli članek:

Simpatična Tjaša iz Francije je tista, ki v oddaji Sanjski moški na koncu od Gregorja ni dobila vrtnice, a ne njemu ne zmagovalki Anji ničesar ne zameri, pa čeprav sta po oddaji takoj odšla vsak svojo pot. »Usoda je usoda, tega ne moremo spremeniti,« meni Tjaša, ki ostaja v Sloveniji, očitno pa je tudi že našla novo simpatijo.

POP TV
Tjaša Kramarič ima novo simpatijo.
»Oddaja mi je prinesla novo izkušnjo v življenju, ki je morda neponovljiva, in marsikaj sem se z njo naučila.«  

V oddaji ste bili prepričani, da sta si z Gregorjem usojena, a vas ni izbral. Zakaj ne?

Po eni strani sem to izjavila v šali, ker tega v resnici v tako kratkem času seveda ne morem trditi, sva se pa karakterno res zelo ujela. A se mu v oddaji nisem mogla popolnoma odpreti, Anja pa mu je pokazala, da ji je res do njega, zato je izbral njo. Dala mu je, kar je potreboval, od mene pa tega ni dobil, zato čisto razumem, da se je tako odločil.

Torej med vama ni zamer?

Ne, nobene zamere ni, sva v zelo dobrih odnosih, ostajava prijatelja, on je človek, vreden zaupanja.

Torej ni izbral vas, ker je Anja bolj odprta oseba?

Mislim, da jo je izbral, ker je bila v oddaji že od začetka, veliko dlje kot jaz, že od začetka je bila med njima neka povezava, zato je logično, da je ona dobila zadnjo vrtnico. Privoščila sem jima vso srečo, a očitno to ni trajalo več kot 24 ur.

Pop TV
21-letna Tjaša Kramarič.

Bi bilo drugače, če bi izbral vas?

Ne vem. V oddaji je zelo težko izraziti čustva, zato mislim, da če bi izbral mene, bi verjetno želela bolj delati na odnosu. Ne morem pa reči, da bi bilo zato kaj drugače. Tudi med nama je deset let razlike, a sem v življenju doživela že marsikaj, zaradi česar sem morda malo bolj zrela oseba. Verjetno tudi karakterno zunaj šova ne bi bilo enako. Ko so zraven kamere, imaš zagotovo malo blokade, ker nista sama, ampak vidiš zraven še kup kamer in deset drugih ljudi ter veš, da bo to gledala vsa Slovenija, zato se ne moreš čisto odpreti in pokazati vseh čustev. Sem, kakršna sem, morda malo bolj hladna oseba, a zunaj šova bi Gregor zagotovo spoznal drugačno Tjašo.

Mu morda kaj zamerite, da je izbral Anjo, in Anji, da je sprejela vrtnico, čeprav sta očitno vedela, da iz tega ne bo nič?

Ne, nobenih zamer ni. Kar se je zgodilo, se je. Odločitev je bila njegova, mislim pa, da je tudi Anja vedela, da bo prav ona izbrana. Vsi smo to pričakovali.

Ampak Gregor je pojasnil, da je odločitev sprejel v zadnji sekundi ...

Ja, to je zanimivo. Če že ni hotel biti z nobeno oziroma če je vedel, da ne bo trajalo več kot 24 ur, bi bilo verjetno boljše, da ne bi izbral nobene, ker zdaj nikomur ni jasno, zakaj se je zgodilo, kar se je.

Verjetno to ni dober zaključek oddaje …

Saj to! Nimam komentarja na to.

Ste se po oddaji vrnili v Francijo?

Ne, ostajam v Sloveniji. Ni pomembno, če nisem dobila Gregorja, bom pa našla drugega sanjskega moškega. (smeh) Slovenija me je vedno privlačila, saj sem šla v Francijo pri osmih letih, nisem imela izkušnje živeti tukaj; zakaj pa ne bi poskusila zdaj, saj sem mlada, imam še vse življenje pred sabo.

Sanjskega moškega torej še niste našli?

Mogoče pa sem ga, kaj pa vem. (smeh) Tako bom rekla: morda sem ga, morda ga nisem, bomo še videli.

Aha, torej imate simpatijo?

Simpatije se najdejo, verjamem, da lahko iz tega kaj zraste, a bo to pokazal čas.