polkaholiki

Glasbenikom je že padla sekir'ca v med

Nejc Simšič
4. 7. 2021, 08.03
Posodobljeno: 4. 7. 2021, 08.03
Deli članek:

Štirje simpatični Štajerci, ki delujejo pod imenom Polkaholiki, so se Sloveniji prvič predstavili pred dobrim letom in pol in od takrat se zdi, kot da vozijo po prehitevalnem pasu, saj nizajo uspeh za uspehom.

Promo Foto
Polkaholikom je resnično padla sekir'ca v med.

S predelavami popularnih pesmi v stilu polke ter s svojimi pop in narodnozabavnimi uspešnicami so do zdaj, v tem kratkem času, na youtubu zbrali že več kot 11 milijonov ogledov.

Ana Gregorič/Pop TV
Posneli so uvodno posem za novo serijo Sekirca v med.

Povej, povej, Sobica, Bela roža, Ljubljena in druge uspešnice ne manjkajo na nobeni zabavi. Ob začetku poletja so svoje oboževalce razveselili z novico, da je njihov poletni hit tudi naslovna pesem prihajajoče serije Sekirca v med, ki na Pop TV prihaja že to jesen. Gre za energično poletno skladbo, ki prinaša pozitivno sporočilo. V pesmi namreč opisujejo, kako se ti spremeni življenje, ko srečaš osebo, ki ti obrne svet na glavo, in kako srečen in bogat si, ko si zaljubljen ter si želiš, da bi ta občutek trajal za vse čase. V videospotu fantje pridelujejo med in iščejo svoje »čebelice«. Ob spotu, polnem dobre energije, plesa, veselja in zabave, napovedujejo, da bo Sekirca v med zagotovo prisotna na vseh piknikih in zabavah letošnjega poletja, in upajo, da bo našla pot tudi do poslušalcev radijskih postaj.