mlada družinica

FOTO: Maja Prašnikar priznala, da ji je žal ...

R.T.
3. 7. 2021, 08.28
Posodobljeno: 3. 7. 2021, 08.32
Deli članek:

Zahvalila se je za čestitke in sporočila, da ji je žal, če je v preteklosti koga prizadela.

Tina Goričar/Baltazar studio
Alen Kobilica in Maja Prašnikar

Partnerka Alena Kobilice in slovenska pevka Maja Prašnikar je dopolnila 39 let. Ob tej priložnosti je na družbeno omrežje Instagram objavila  družinsko fotografijo z Alenom in sinom Valom Alenom. Vsem se je zahvalila za čestitke in izpostavila, kako neizmerno srečna je, ker ji življenje bogatita njena fanta. 

"In je Zemlja ponovno obkrožila sonce. Še eno leto je za mano … leto, ki ga je na edinstven in najlepši način zaznamoval moj najprisrčnejši fantek Val … in ker moja dva fanta zahtevata veliko pozornosti in časa, se letos ne bom uspela vsem posebej zahvaliti, bom pa vsekakor vsa sporočila v miru prebrala. Tako da ... Dragi moji, najlepša hvala vsakemu posebej za tako lepe želje,“ je zapisala in dodala, da je srečna in zdrava in da ima doma dva zlata korenjaka. "To je vse, kar šteje, in ničesar ne bi spreminjala, mi je pa iskreno žal, če sem v preteklosti koga prizadela. Kjub temu da se mi je odločitev takrat zdela res težka, zdaj vem, da je bila pravilna. Poslušala sem svoje srce in kot pravijo - ljubezen premaga vse," je zapisala. 

"Sem vas videla v Strunjanu in ste zares lepa družinica. Odločitev je bila definitivno pravilna," "Čudovita in pristna družinica", "Najlepši par sta na svetu," je nekaj komentarjev navdušenih sledilcev.