Zabava

Poroka glasbenikov že ta vikend?

M. V.
2. 7. 2021, 12.26
Posodobljeno: 2. 7. 2021, 12.51
Deli članek:

Zdaj gre očitno zares: Gwen Stefani in Blake Shelton sta zaprosila za poročno dovoljenje.

Profimedia
Gwen Stefani in Blake Shelton

Gwen Stefani in Blake Shelton sta se spoznala leta 2015 na snemanju resničnostne oddaje The Voice, lani oktobra pa je Blake šel na kolena – in seveda je rekla ja. A načrtov za poroko zaradi epidemije raje nista delala. 51-letna pevka je dejala, da si želi poletne poroke in da nikakor ne namerava samo podpisati papirjev, ampak želi, da so na dogodku prisotni tako njeni starši, preostala družina in prijatelji. »Zato bova počakala, dokler ne bo varno, da se družimo,« je povedala spomladi. Zdaj se je situacija toliko izboljšala, da lahko slavje tudi izpeljeta.

Ta teden sta tako zaprosila za poročno dovoljenje, točnega datuma še nista razkrila, a menda je dovoljenje veljavno le deset dni – torej lahko pričakujemo, da bosta mož in žena postala ta ali naslednji vikend. Menda naj bi se poročila na njegovem ranču v Oklahomi, kjer naj bi 45-letni country zvezdnik pozimi že zgradil kapelico posebej za to priložnost. Na poroki bodo seveda prisotni tudi njeni trije sinovi Kingston (15 let), Zuma (12 let) in Apollo (7 let), ki jih ima iz prejšnjega zakona z rokerjem Gavinom Rossdalom. Za Blaka pa bo to že tretji zakon, saj je bil pred tem poročen s srednješolsko ljubeznijo Kaynette Williams in nato s country pevko Mirando Lambert.

Čeprav mnogi menijo, da bo poroka precej zvezdniška, je Gwen aprila zatrjevala, da ne bo nič posebnega. »Predvsem bo preprosto in zabavno, ne bo prav velik dogodek, saj ne gre za kraljevsko poroko.« Tudi gostov menda ne bo prav veliko, najožja družina, le nekaj znanih imen, tudi poročnih pevcev ne bosta imela, raje didžeja, je povedala. Ne vemo pa, ali sta si do sedaj že premislila in spremenila načrte.