pod nož

Karleuša si bo zmanjšala dojke: "Velike prsi niso več in"

R.T.
3. 7. 2021, 18.55
Posodobljeno: 3. 7. 2021, 18.55
Deli članek:

Razkrila je, katere lepotne posege je že prestala.

Profimedia
Jelena Karleuša

Balkanska zvezdnica Jelena Karleuša ni nikoli skrivala, da je zagovornica lepotnih posegov. Sama je priznala, da s svojim videzom ni povsem zadovoljna in razkrila, katere lepotne posege je prestala doslej.

"Plastična kirurgija je fantastična stvar. Če ne pretiravate in če k temu pristopite s pametjo, je lahko videti fantastično. Načrtujem, da bom na sceni naslednjih 20 let, ne da bi bila videti drugače, torej brez sprememb. Ne gre za zgodbo o Dorianu Grayu, ki si za vedno želi mladostnega videza, a moja služba zahteva, da sem videti dobro. Prestala sem le dva lepotna popravka - na ustnicah in prsih. Toda pri ustnicah nikoli ni trajno, ampak nekaj, kar je treba nenehno vzdrževati. Mislim, da ima lahko vse, kar je trajno na obrazu, velike posledice," je za srbski portal Kurir povedala Jelena in dodala, da načrtuje tudi uporabo botoksa.

"Nikoli nisem uporabljala botoksa, vendar se s tem ne hvalim. Zdaj je čas. Včasih je bolje začeti pravočasno, kot pa imeti posledice, ki jih je mogoče rešiti le bolj radikalno. Vstopila sem natanko v tisto fazo, ko je na voljo zadnji vlak za kakšen poseg," je dodala. 

Na vprašanje, kaj bi še "popravila" na sebi, je Jelena odgovorila: "Moja življenjska želja je, da bi si operirala nos. A tega nisem storila, ker je sredi obraza," je razkrila in dodala, da bo v prihodnosti prestala tudi poseg zmanjšanja dojk. "Velike prsi zdaj niso in," je zaključila.