Zavrnila vrtnico

Sanjski moški: Lea upa, da bo zdaj sama izbirala med moškimi

Marjana Vovk
24. 5. 2021, 20.34
Deli članek:

Pa smo dočakali tudi to, da ni le Gregor tisti, ki zavrača punce, ampak je tokrat sam dobil košarico. Dvajsetletna Lea Zupančič njegove vrtnice ni sprejela, saj pravi, da on ni njen sanjski moški, da je razlika v letih prevelika in da jo je prestrašil, ker je preveč govoril o otrocih.

Pop TV
Lea je bila ob Gregorju vidno zadržana.

Zakaj niste sprejeli Gregorjeve vrtnice?

Ker se nisem videla ob njem, razlika v letih je prevelika. Pa tudi zaradi drugih punc, ker se v šovu nisem dobro počutila. Ko smo novinke prišle v oddajo, sta bila že izoblikovana dva klana, ogromno je bilo drame, dekleta se niso družila med sabo, nas pet pa je bilo tudi bolj zase.

Ampak ko ste se prijavili na oddajo, ste verjetno pričakovali tudi dramo?

Sem, ampak ne, da bo tako hudo. Sem si želela že drugi dan domov.

So bile te drame resnične, so dekleta res tako vzkipljiva, ali je bila vse igra?

Nič ni bilo zaigrano! Nihče nam ni naročil, kaj naj govorimo in delamo. Vse je bilo zares, Polona je na primer v trenutku odreagirala, kot je. Jaz bi verjetno enako. Ni res, da smo pred kamero igrale, na takšne situacije se ne da pripraviti.

Kakšna pa je bila izkušnja sicer?

Super, malo sem se navadila na kamere. Bi šla še v kakšen resničnostni šov, samo ne v takega z borbo za fanta, morda v Big Brother.

A tudi ta je znan po spletkah in prepirih.

A je tam zagotovo drugače. Tu so bile vse punce napete zaradi fanta, tudi ko ni bilo kamer, smo se pogovarjale samo o njem.

Zakaj ste se pravzaprav odločili prijaviti v Sanjskega moškega?

Nisem se prijavila, kontaktirali so me s Pop TV, če bi se prijavila; mislim, da so me našli na facebooku. Ko sem doma povedala, da so me poklicali, so mi vsi svetovali, naj grem, da bo to nova izkušnja. In sem se prijavila in šla na avdicijo. Sem si mislila, da to ni nič, da bom itak zmogla, a potem vidiš, da ni tako lahko, ker je toliko drame.

V oddaji ste bili videti precej zadržani. Ste vedno takšni?

Potrebujem malce več časa, da se odprem in sprostim. V oddaji mi je bilo zato zelo neprijetno in v takšnih primerih začnem govoriti šale, tako poskušam sprostiti samo sebe. To je moj obrambni mehanizem.

Kaj bi zaželeli Gregorju?

On je res dober fant, zato mu res želim, da najde punco po svojih standardih in da imata otroke. Ves čas je govoril, da si želi otrok. To me je kar malo prestrašilo, jaz bom stara šele 21 let! Me je presenetilo, ko je kakšna dvajsetletnica v oddaji dejala, da je pripravljena na otroke. Resno? Nisi! To je rekla samo zato, ker je on ves čas govoril o njih.

Kakšen je sicer vaš tip moškega?

Čeprav sem v oddaji dejala, da so mi všeč visoki, temni, tetovirani, ni nujno, da bo moj fant tak. Bolj me zanima karakter, kako se obnaša.

Se vam morda nakazuje kakšna ljubezen?

Ne, trenutno se še nič ne kaže, mi je pa pisalo veliko fantov. Se javljajo kandidati. Upam, da bom zdaj jaz izbirala med moškimi. (smeh)