Zvezdnik

Tom Cruise prihaja v Bohinj!

N.S.
30. 3. 2021, 21.00
Posodobljeno: 31. 3. 2021, 08.20
Deli članek:

Če gre verjeti našemu zaupnemu viru, se naj bi se te dni v Sloveniji mudil eden največjih hollywoodskih zvezdnikov, Tom Cruise, ki bo v Bohinju snemal nov film.

Profimedia
Tom Cruise

Slavni Tom Cruise naj bi v Bohinju snemal novo filmsko uspešnico, verjetno še zadnje kadre nadaljevanja Misije: Nemogoče.

Slovenija je očitno »nova« zelo priljubljena destinacija za filmske ustvarjalce, pred kratkim je namreč na Krvavcu film snemala za oskarja nominirana Naomi Watts, ki se je tam mudila več kot dva tedna in se v Slovenijo čisto zaljubila, zdaj pa je do nas prišla preverjena informacija, da naj bi slovenski biser Bohinj v teh dneh obiskal trikratni nominiranec za oskarja Tom Cruise, ki bo s filmsko ekipo snemal nekatere kadre za nov film. Slavni igralec je že navdušil med snemanjem v Trstu in Rovinju, zdaj pa se bodo z ekipo ustavili tudi pri nas, kjer bo zagotovo pritegnil veliko pozornosti, kar je vesela novica za vse njegove oboževalce, saj je Tom znan po tem, da rad pozdravi radovedne mimoidoče, kolikor mu pač dopušča čas. To je dokazal tudi med snemanjem v Trstu. Znano je sicer tudi, da je igralec velik »paničar« glede koronavirusa, tako da bo varnost na snemanju zagotovo povečana, a po naših informacijah naj bi snemanje potekalo zunaj, kar je veliko lažje dostopno kot v studiu. Za hollywoodsko ekipo menda tudi nove protikoronske omejitve v državi ne bodo predstavljale težav.