Zabava

Kraljica Elizabeta že desetič prababica!

N.S.
25. 3. 2021, 20.20
Deli članek:

Britanska kraljeva družina se je ta teden povečala za novega člana, saj je hči princese Ane in vnukinja kraljice Elizabete rodila sina, princ Harry pa si je našel službo oziroma je ta našla njega.

Profimedia
Kraljica Elizabeta II. je presrečna, da je že desetič postala prababica.

Od tega tedna naprej je priljubljeni princ Harry na plačilnem seznamu ameriškega podjetja BetterUp, ki se ukvarja z duševnim zdravjem.

Harry je v izjavi dejal, da je navdušen. Kakšne so njegove naloge, pa delovni čas in plača, še ni znano, ve pa se, da vojvoda Sussekški ne bo imel opravka z zaposlenimi in da mu ti ne bodo poročali, a da najverjetneje bo prisoten na sedežu podjetja v San Franciscu, ko bodo razmere to dopuščale. Kot izvršni direktor naj bi besedo imel pri snovanju novih pobud, vključno z odločitvami o strategijah, ki zadevajo izdelke, in dobrodelnih prispevkih. V igri so tudi javni nastopi na temo duševnega zdravja.

KRALJICA POZDRAVILA DESETEGA PRAVNUKA

Zara Tindall, vnukinja britanske kraljice Elizabete II., je v začetku tedna rodila sina Lucasa Philipa, poročajo britanski mediji. Novico o naraščaju je v svojem podkastu sporočil Zarin mož, nekdanji profesionalni igralec ragbija Mike Tindall. Medtem ko je komentiral tekme ragbija, ki so se zgodile pretekli konec tedna, je izjavil: »Nedelja je postala še veliko boljša, ko nas je doma pozdravil dojenček.« Zara Tindall se je namreč odločila za porod doma, pojasnjujejo britanski mediji.

Profimedia
Zakonca Zara in Mike Tindall sta se razveselila sina Lucasa Philipa.