Zabava

Kako je materinstvo spremenilo Jessico Alba

M. V.
25. 3. 2021, 11.12
Posodobljeno: 25. 3. 2021, 11.22
Deli članek:

Po rojstvu prve hčerke je ugotovila, da so v življenju pomembnejše stvari kot igralstvo.

Profimedia
Jessica Alba

Ko je leta 2008 rodila prvo hčerko Honor Marie, je bila Jessica Alba na vrhuncu svoje igralske kariere. A nova življenjska vloga je spremenila njen pogled na svet, zato se je določila, da na prvo mesto postavi sebe in družino, igralstvo pa je postavila na stranski tir. »Ugotovila sem, da ne morem več delati tako kot prej, da pri igranju ne morem biti več avtentična. Enostavno me igralstvo ni več zanimalo v enaki meri. V življenje je prišlo nekaj večjega,« je povedala v intervjuju za revijo Romper.

Predvsem je veliko razmišljala o zdravju. »Moja mama je že zelo mlada dobila raka, veliko žensk v naši družini je umrlo zaradi te bolezni. Tudi sama sem odraščala s kroničnimi boleznimi,« se spominja svojih pljučnic, astme, alergij, delno sesedenih pljuč, cist in razlitega slepiča. »Ko sem rodila, sem doživela trenutek spoznanja: želim živeti in se osebno razvijati ter preživeti čim več časa s tem malim bitjem, ki sem ga spravila na svet. Želim, da bi bili moji otroci zdravi in srečni. In če že igram oziroma uporabljam svojo slavo, jo bom za nekaj pomembnega, kar lahko naredi razliko v svetu.«

39-letnica zato od takrat skrbno (in ne preveč pogosto) izbira svoje vloge, trenutno igra v seriji LA's Finest, v kateri je agentka policije. Vmes je postala še mamica hčerke Haven Garner in sina Hayesa, vse tri otroke ima z možem Cashom Warrenom.

Profimedia
Jessica z možem Cahem, hčerko Marie in sinom Hayesom.