NENAVADNO

FOTO: Melania totalno presenetila z izbiro oblačila za božično fotografiranje

N.S.
23. 12. 2020, 21.28
Deli članek:

Kot sta prišla v Belo hišo, tako bosta tudi odšla – pompozno in v zobeh vseh opravljivcev! Še posebej Slovenka Melania Trump si je vzela svoj trenutek, zaradi katerega je kar nekaj ljudi ostalo brez besed.

Profimedia
Prva dama Melania Trump je zaradi svojega modnega stila spet v središču pozornosti.

Ameriški predsednik Donald Trump in prva dama Melania Trump sta z uradnim božičnim portretom počastila še svoj zadnji božič v Beli hiši, za fotografiranje pa sta oblekla ujemajoča se črna smokinga.

Fotografijo je v Beli hiši 10. decembra posnela uradna fotografinja Andrea Hanks, javnosti pa so jo predstavili minuli konec tedna. »Vesel božič od predsednika Donalda J. Trumpa in prve dame Melanie Trump,« je na twitterju zapisala prva dama, Slovenka Melania Trump, ki je na fotografiji pozirala z levo roko v žepu. Odločila se je za eleganten črni smoking in obula čevlje z visoko peto. »Melanii nihče ne more očitati, da ni modna ikona! Niti na enem dogodku ni razočarala, še več, velikokrat je bila korak pred časom. Zdaj pa se bo v zgodovino zapisala tudi kot prva predsednikova soproga v smokingu. Briljantno! Svojo odlično, drzno in inovativno opravo je nadgradila s slovitimi čevlji Christian Louboutin s 13-centimetrsko peto. Na prvi pogled si upam trditi, da je ta oprava vredna skupaj več kot sedem tisoč evrov,« je za medije povedala ameriška znana modna kritičarka, ki je nad potezo Trumpovih navdušena.

Profimedia
Prva dama Melania Trump je zaradi svojega modnega stila spet v središču pozornosti.