IZKUŠNJE

Dame pravijo: me smo sinonim za pozitivo

Eva Jandl
12. 6. 2020, 20.46
Deli članek:

Danes so dekleta iz skupine Bepop že vse mamice in pravijo, da so jih izkušnje naučile, da se problemov vedno lotijo pozitivo in nasmehom. »In takoj je vse lažje,« pravijo.

damn
V prvem videospotu so vozile rdeč kabriolet. Zdaj ga spet vozijo.

Lansko jesen so Ana Praznik, Tinkara Fortuna in Alenka Husić presenetile v veliko vrnitvijo skupine Bepop po 16 letih. Vmes so prav vse postale mame, skupaj imajo kar 6 deklic, se pohvalijo nasmejane Bepopovke. Dame so so si za letošnje leto zadale izdati novo pesem in videospot, kar jim je zdaj tudi uspelo. »Takoj, ko smo lahko spet prehajali iz ene občine v drugo smo se dobile in posnele pesem,« pojasni Ana Praznik. »Pesem Daj se nasmej je pozitivna, takšna sporočila pa še kako potrebna v teh turbulentnih časih. Me pa smo sinonim za pozitivo,« je dodala Tinkara Fortuna. »Res je sicer, da ni vedno vse lepo in prav, a z izkušnjami se naučiš, da se problem najlaže reši tako, da se nasmeješ in greš naprej.« 

damn
Ana, Alenka in Tinkara, njihov spremljevalni bend in avtor zadnje pesmi Žan Šerčič

Vsega je kriv Žan 

Videospot, ki so ga snemale na Ptuju, bodo izdale v naslednjih dneh. »Nastopajo tudi naši oboževalci, naša glasbena skupina in Žan Serčič. Na decembrski prireditvi smo se srečali in klepetali, že čez nekaj dni pa nas je poklical, da ima skladbo za nas in moram reči, da mu je uspelo,« še pravijo dekleta, ki si želijo nastopov, a kot pravijo, za njih to ni edini vir zaslužka kot za mnoge glasbenike.