Astro

Sladka skrivnost Katarine Golob in Boštjana Veseliča

ac, revija Zvezde-.Lady
12. 6. 2020, 20.51
Posodobljeno: 12. 6. 2020, 20.54
Deli članek:

Boštjan Veselič je na TV Slovenija silno resen, profesionalen novinar in voditelj, vendar pa zna tudi sprožiti številna ugibanja.

oa
boštjan veselič

Tako je nedavno veliko vprašanj sprožil z objavo fotografije s svojo izvoljenko, prav tako novinarko in voditeljico Katarino Golob, na družbenih omrežjih. Videti je bila namreč kot poročna.

»Fotografija, ki sva jo objavila, je nastala povsem spontano, na dvorišču RTV-ja, ko sva se srečala na kavici. Neverjetno, skoraj vsi, ki so jo videli, so bili prepričani, da gre za poročno fotografijo. Verjetno zato, ker je Katarina v belem, po naključju pa sem tudi sam imel belo srajco in temen suknjič,« se muza Boštjan in dodaja, da je povsem naključno Katarini rekel, naj naredita eno fotografijo.

Vendar stvari niso tako nedolžne, kot jih poskuša prikazati. »Res je, že leta sva zaročena, dobra štiri leta, zato so verjetno mnogi pomislili, da sva se poročila na skrivaj. Ne, nisva se, to ni najin slog. Poroko si predstavljava kot dobro zabavo, z dobro glasbo in ljudmi, ki naju razveseljujejo. Da se bova poročila, sem vedel prvi trenutek, ko sem jo zagledal. Bila je ljubezen na prvi pogled, kot v filmu. Zaprosil sem jo intimno, bila sva sama, zvečer, brez pompa, zaročni prstan na njeni roki pa je opazen že leta. Vmes sem jo zaprosil še enkrat, z novim prstanom, in takrat sva se odločila, da bova na poroko počakala tudi zaradi sina Aleksandra, ki zdaj šteje dobra tri leta. Zdaj razume, kaj je poroka, pa tudi najnujnejše stvari okoli hiše sva uredila. Da, letos je primeren čas za poroko, morda že jeseni,« je skrivnosten Boštjan: »Naj nekaj še ostane skrivnost. Obljubim, da ne za dolgo.« še doda s srečnim nasmeškom.