Udeleženka resničnostnega šova

FOTO: V letu in pol shujšala za 107 kilogramov in v centru mesta razstavila svoje telo

C.E.
11. 6. 2020, 18.14
Deli članek:

Nekdanja udeleženka najbolj priljubljenega resničnostnega šova v Nemčiji je nazorno pokazala, kakšne so posledice hujšanja.

Instagram
Shujšala je za eno osebo, pravi, in to ponazari s svojimi starimi hlačami.

26-letna Aline Bachmann se je postavila na trg Alexanderplatz v središču Berlina, privzdignila majico in spustila hlače. S tem je pokazala spremembe na njenem telesu, ki so nastale po hujšanju. V letu in pol je izgubila 107 kilogramov, zato odvečna koža ni presenetljiva.

Na instagramu je ob objavi fotografije zapisala: »Ko sem bila debela, so me vsi obsojali, zdaj pa me zaradi odvečne kože. Nikoli jim ni prav. Ne poznajo ozadja,« je zapisala Aline, ki je leta 2013 nastopila v predtekmovanju resničnostnega šova Nemčija išče supertalent.

V tistem času so jo poznali kot dobrohotno debeluško iz Dresdna. V naslednjih letih je še pridobivala kilograme, menda zaradi kvarnega vpliva njenega fanta. Dnevno je zaužila blizu 10.000 kalorij.

Po razhodu s fantom in tetini smrti se je odločila za spremembo. Če je še pred letom in pol tehtala 196 kilogramov, se lahko zdaj pohvali z 89 kilogrami. In na to je ponosna.