Poškodovano zapestje

Spielbergova posvojenka napadla svojega zaročenca

J.P.
2. 3. 2020, 12.52
Posodobljeno: 2. 3. 2020, 12.58
Deli članek:

Čeprav je on tisti, ki si denar služi z metanjem pikada, je tokrat poletelo proti njemu.

Facebook
Mikaela Spielberg in Chuck Pankow

Posvojenka ameriškega režiserja Stevena Spielberga (73) se je v soboto znesla nad svojim zaročencem, potem ko se je spor izrodil v fizični obračun. Zaročenca Mikaela Spielberg (23) in Chuck Pankow (47), ki živita v Nashvillu, sta se sporekla, ko sta se vrnila iz bara. A stvar je postala resna, ko si je on privoščil nesramen komentar na njen račun – takrat je začela vanj metati vse, kar ji je prišlo pod roke. Za kakšne predmete je šlo, ni znano. Je pa znano, da je 47-letniku oteklo zapestje, tekla je tudi kri.

Nasilje v družini

Zaenkrat se še ne ve, kdo je poklical može v modrem. Sta jim pa oba priznala, da sta se sporekla, a je Mikaela nekajkrat spremenila svojo različico dogodkov. Upoštevaje to ter dejstvo, da je imel rane pokazati le Pankow, so presodili, da je bila napadalka ona. Zaročenec, sicer poklicni igralec pikada, ne bo iskal pravice na sodišču, jo bodo pa zato tja v njegovem imenu spravile oblasti. Spielbergova posvojenka je tako obtožena nasilja v družini.

Pred časom smo poročali, da si Mikaela denar služi kot porno zvezdnica. Starša njeno odločitev spoštujeta, a se, kot poročajo tuji mediji, vseeno počutita osramočeno.