Zabava

Angelina prvič odkrila, kako se je spopadla z ločitvijo

R.T.
11. 10. 2019, 08.57
Posodobljeno: 11. 10. 2019, 09.04
Deli članek:

44-letna igralka ima za seboj težko življenjsko obdobje. Prvič pa je za javnost spregovorila tudi o tem, kako je prebolela ločitev.

Profimedia
Igralka Angelina Jolie

Leta 2016 sta se Angelina Jolie in Brad Pitt odločila za ločitev. Hollywoodska zvezdnika imata tri sinove (Maddoxa (17), Paxa (15) in Knoxa (10)) ter tri hčerke (Zaharo (14), Shiloh (12) in Vivienne (10)). Skupaj sta bila sedem let, preden sta se leta 2014 poročila.

44-letnica je v zadnjem intervjuju za francoski Madame Figaro iskreno priznala, da je bila ločitev za njo izjemno boleča, spregovorila pa je tudi o obdobju tik pred razhodom: »Nisem se več prepoznala, bila sem žalostna in prazna. Bližal se je konec najini partnerski zvezi. Imela pa sem tudi kar nekaj zdravstvenih težav, ki človeka prizemljijo, mu dajo vedeti, da je lahko srečen, ker je živ. Gre za lekcijo, ki jo bom predala tudi svojim otrokom: Znova sem morala odkriti veselje. To je morda tudi najbolj pomembno za človeško bitje....«. 

Pravi, da je po ločitvi pravzaprav spoznala sebe, težka izkušnja pa je pripomogla k temu, da se osredotoči na lepe stvari. »Ne vem, kakšna je moja usoda, vem pa, da sem v nekem prehodnem obdobju, kot bi se vračala nazaj k svojim koreninam,«, je izpostavila in dodala, da so njeni otroci »njena moč«: »Zaradi njih bi pretrpela vse, kar bi bilo potrebno«.