Kot feniks

FOTO: Boleča ločitev jo je potrla, sedaj je odvrgla črnino in se vrnila lepša kot kdajkoli prej

R.T.
8. 10. 2019, 11.01
Posodobljeno: 8. 10. 2019, 11.26
Deli članek:

Ameriška igralka Angelina Jolie je zopet zažarela in se kljub številnim težavam, ki so jo pestila v preteklosti, na rdečo preprogo vrnila lepša kot kdajkoli prej.

Profimedia
Ameriška igralka Angelina Jolie je žarela v Rimu.

44-letna igralka ima za seboj težko življenjsko obdobje. Leta 2016 sta se namreč z igralcem Bradom Pittom odločila za ločitev. Hollywoodska zvezdnika imata tri sinove (Maddoxa (17), Paxa (15) in Knoxa (10)) ter tri hčerke (Zaharo (14), Shiloh (12) in Vivienne (10)). Skupaj sta bila sedem let, preden sta se leta 2014 poročila.

Profimedia
Odločila se je za vijolično kreacijo blagovne znamke Givenchy.

Angelina je kmalu zatem vidno shujšala in se še naprej pojavljala na rdečih preprogah, njen videz pa je pričal o težkih trenutkih za zavesami blišča in širokih nasmehov. Pevka je največkrat nosila temna ali ohlapna oblačila, oboževalci pa so bili zaskrbljeni.

Profimedia
Njen obraz je krasil nasmešek. Je na obzorju nova ljubezenska romanca?

Sedaj pa je pokazala, da je bila skrb odveč. Na premieri filma Zlohotnica (Maleficent) je v vijolični kreaciji blagovne znamke Givenchy zopet zažarela. Srečna in nasmejana je bila skorajda neprepoznavna. Njen svež in zdrav videz je navdušil mnoge, nekateri so se začeli spraševati, ali je na obzorju nova ljubezenska romanca. Kakorkoli že, videti je, da so se stvari začele obračati na bolje.