Tik pred porodom

Odprto pismo jo je popolnoma šokiralo

N.S.
6. 4. 2019, 17.11
Deli članek:

Čeprav je priljubljena vojvodinja Susseška na porodniškem dopustu, Meghan Markle, ki svojega prvorojenca pričakuje v tem mesecu, preprosto nima miru.

Profimedia
Kot kaže, Meghan čakajo naporni dnevi po rojstvu otroka.

Mnogi so prepričani, da je Meghan dobila tudi kakšen koristen nasvet od Kate Middleton, ki je povila že tri otroke in bila vsakič znova deležna "paradiranja" pred porodnišnico.

Kraljevi otroci so že od nekdaj v središču pozornosti, zato tudi novi otrok družine ne bo izjema. In čeprav je njegov oče, princ Harry, trenutno šele šesti v vrsti za kraljevi prestol, pa je otrok Meghan Markle in princa Harryja zagotovo najbolj pričakovan otrok leta.

In Meghan takoj po rojstvu čakajo naporni dnevi, saj sta se tako princesa Diana kot tudi Kate Middleton le nekaj ur po porodu že pojavili na vratih bolnišnice s svojim novorojencem v naročju, kjer sta nasmejani pozirali fotografom z vsega sveta.

Zdaj se je oglasila Chelsea Hirschhorn, ki je na Meghan naslovila odprto pismo in šokirala vojvodinjo Susseško, saj je v njem zapisala: »Draga bodoča kraljevska mamica, kmalu boš rodila enega izmed najbolj pričakovanih otrok na vsem svetu in od tebe se bo – enako kot od tvojih prednic – pričakovalo, da boš z njim nekaj ur po porodu paradirala pred bolnišnico. Morala boš biti popolna od nog do glave, a če ti vse skupaj malce pokvarimo: rojstvo otroka se začne s tvojo vagino, kar sledi, pa je ena sama zmeda. Krvavenje in zatekanje, peklo bo, ko boš urinirala, celo sedeti ne boš mogla normalno. Če ti bodo morali opraviti carskega reza, pa te čakajo drugačne težave,« je zapisala v odprtem pismu in na koncu dodala poziv, naj se to »paradiranje« preskoči.

Profimedia
Kate je že trikrat mama in ve, kako poteka protokol ob rojstvu kraljevega otroka.