ČESTITKE

Kraljica je očarana nad energijo Meghan Markle

N.S.
3. 3. 2019, 07.58
Posodobljeno: 3. 3. 2019, 08.23
Deli članek:

Ni skrivnost, da je kraljica Elizabeta novo članico kraljeve družine Meghan Markle zelo hitro vzljubila. Zdaj je menda svojo »ljubljenko« celo javno pohvalila!

Reuters
Kraljica jo ima zelo rada ob sebi.

Čeprav ima priljubljena vojvodinja Susseška Meghan Markle rok poroda že aprila, je te dni še v polnem zagonu s svojimi kraljevimi obveznostmi.

In njeno zagnanost, voljo in energijo je opazila tudi prva dama Velike Britanije, njeno visočanstvo kraljica Elizabeta II. »Kraljica je preprosto navdušena in jo občuduje! Da v tako visoki nosečnosti niti enkrat ni potarnala, da bi ji bilo kaj težko narediti, in da z veliko zagnanostjo izpolnjuje svoje obveznosti v imenu monarhije,« je povedal vir z britanskega dvora. Dvaindevetdesetletna kraljica je tako pozitivno presenečena nad energijo in življenjskim nabojem Meghan Markle, da se po dvoru že govori, da bo kraljica storila nekaj, kar se skoraj nikoli ne zgodi – in sicer naj bi se Meghan javno zahvalila v obliki čestitke in darila, ta pa, kot vemo, pri kraljici nikoli niso skromna.

Profimedia
Meghan in kraljica se menda zelo dobro razumeta.

Nosečnost ni ovira

Meghan Markle se je s princem Harryjem ravno vrnila s tridnevnega obiska v Maroku, zdaj pa jo v Londonu čaka še nekaj obveznosti. »Njena predanost kraljevi družini je več kot očitna in seveda ne bo ostala neopažena pri kraljici, ki je navdušena nad tem, kako dobro Harry in Meghan predstavljata monarhijo v svetu,« je še povedal vir z dvora in dodal, da se vsa monarhija že vneto pripravlja na prihod novega člana družine, saj bo ta britanski kraljevi družini, ki je zadnja leta že tako ali tako okrepila svojo priljubljenost, zagotovo prinesel še več simpatij med Britanci.

Profimedia
Harry je presrečen, da so njegovo ženo tako lepo sprejeli v družino.

Profimedia
Meghan Markle svoje kraljeve dolžnosti opravlja s ponosom in brez težav.