DUHOVITO

Sprašuje se, ali je otrok sploh njegov?!

N.S.
2. 3. 2019, 07.55
Deli članek:

Priljubljeni britanski princ Harry in njegova noseča soproga Meghan Markle sta že ves teden na kraljevem obisku v Maroku. Ko sta obiskala eno od tamkajšnjih šol, pa sta Harry in Meghan dokazala, da se znata pošaliti.

Profimedia
V šoli se je navihani princ Harry pošalil: »Meghan, ali si res noseča? Je otrok moj?!«

ZADNJA POT

Za visoko nosečo Meghan je bil izlet v Maroko najverjetneje zadnji kraljevi obisk, saj bo aprila postala mamica, zato se bo počasi umaknila iz javnosti in se začela pripravljati na prihod svojega prvega otroka.

Princ Harry in vojvodinja Susseška Meghan Markle imata za seboj precej naporen teden, ki pa je bil vseeno prelep, saj sta uživala na službeni poti v Afriki.

Ko se je Meghan Markle vrnila iz New Yorka, jo je čakal tridnevni uradni obisk Maroka, kamor sta s Harryjem odpotovala v začetku tedna. Kot je znano, sta med drugim obiskala tamkajšnje šole, gorovje Atlas in se srečala s kraljevo družino, saj sta bila gosta kralja Mohameda.

Sodeč po fotografijah, je kraljevi par v Maroku nadvse užival, vojvodinja pa se je prepustila tudi spretnim rokam lokalnih deklet, ki obvladajo poslikavo s kano. Obiskala sta tudi šolo za dekleta v majhnem mestecu Asni, kjer pa ni šlo brez smeha. Ko so sedeli za mizo, jima je lokalna učiteljica čestitala za nosečnost in Harry se je odločil za majhno šalo. Meghan je vprašal, ali je res noseča, nato pa v smehu dodal, ali je prihajajoči otrok njegov, s čimer je seveda sprožil salve smeha in tako še enkrat dokazal svoj izvrsten smisel za humor, saj vedno, če se le da, poskrbi za smeh in zabavo s svojimi šaljivimi opazkami. 

Profimedia
Obiskala sta tudi lokalne trgovce, pri katerih sta kupila nekaj spominkov.