Zabava

Znani, ki so ljubezni dali še eno priložnost

Teja Pelko
7. 1. 2019, 20.15
Deli članek:

Z rekom, da pogreta juha ni dobra, se zagotovo ne bi strinjali tokrat predstavljeni estradniki.

Reuters
Miley Cyrus in Liam Hemsworth

Ti so namreč trajno srečo v ljubezni našli z osebo, s katero so se enkrat že razšli. Eden od parov celo dvakrat. Več pa v nadaljevanju.

Miley Cyrus in Liam Hemsworth

Igralka in glasbenicaMiley Cyruster igralecLiam Hemsworthsta svojo zvezo začela leta 2009 na snemanju filma Poslednja pesem. Njuno razmerje je bilo precej burno. Junija 2012 sta se zaročila, septembra 2013 pa sta svojo zaroko preklicala. Leta 2016 sta se znova začela sestajati. Oktobra 2016 je Miley razkrila, da sta spet zaročena, in 23. decembra lani sta se poročila.

Kristen Bell in Dax Shepard 

Reuters
Kristen Bell in Dax Shepard

Igralca Kristen Bell in Dax Shepard veljata za enega od slavnih parov z najtrdnejšim razmerjem. Začetek pa ni bil prav obetaven. Dax je namreč Kristen kmalu dal košarico, saj se je medtem sestajal še z drugimi osebami. A je kmalu ugotovil, da ga je polomil. Poklical je Kristen in se ji opravičil. Par se je poročil leta 2013, v zakonu sta se jima rodili hčerki Lincoln in Delta.

Adam Levine in Behati Prinsloo 

Reuters
Adam Levine in Behati Prinsloo

Glasbenik Adam Levine in manekenka Behati Prinsloo sta danes srečno poročena in starša hčerkic Dusty Rose in Gie Grace. A njuna skupna pot je bila nekoliko ovinkasta. Par se je začel sestajati leta 2012, potem ko se je Levine razšel z Behatijino kolegico in prijateljico Anne Vyalitsyna. Skupaj sta bila do maja 2014, nato pa se je Adam začel videvati z manekenko Nino Agdal. A ta romanca je bila kratkotrajna. Že julija 2013 sta bila z Behati spet skupaj. Zaročila sta se, junija 2014 pa poročila.

Justin Timberlake in Jessica Biel 

Reuters
Justin Timberlake in Jessica Biel

Igralec in glasbenik Justin Timberlake in igralka Jessica Biel imata za sabo dolgo, a ne tudi povsem rožnato zgodovino. Sestajati sta se začela leta 2007, zvezo pa sta prekinila marca 2011. Oktobra istega leta sta se pobotala. Decembra jo je Justin zaprosil za roko in oktobra 2012 sta dahnila večni da. Leta 2015 se jima je rodil sin Silas Randall.

Pink in Carey Hart

Reuters
Pink in Carey Hart

Glasbenica Pink in motokrosist Carey Hart sta se razšla kar dvakrat. Sestajati sta se začela leta 2001, po dveh letih sta se razšla, a se že leto pozneje pobotala. Leta 2005 je Pink Careyja na finalu prvenstva zaprosila za roko. Poročila sta se januarja 2006. Po dveh letih sta se na očeh javnosti spet razšla, Pink pa je vse skupaj pospremila s pesmijo So What, v spotu zanjo je nastopil tudi Carey. Že to je bil nekakšen namig, da med njima morda še ni vse končano. In res, leta 2009 sta naznanila, da sta spet skupaj. Par je svojo zvezo kronal s hčerko Willow in sinom Jamesonom.

Megan Fox in Brian Austin Green

Reuters
Megan Fox in Brian Austin Green

Igralca Megan Fox in Brian Austin Green sta se začela sestajati leta 2004, ko je bila Megan stara komaj 18 let, Green pa jih je štel že 30. Leta 2006 sta se zaročila, a se leta 2009 razšla. Vendar le za kratek čas. Že leta 2010 sta se namreč poročila. Leta 2012 se jima je rodil sin Noah, dve leti pozneje pa sin Bodhi. Leta 2015 je Megan vložila zahtevek za ločitev, ko je leta 2016 znova zanosila, pa je ločitev preložila, in par je poleg srečnega razpleta dobil še enega sina, Journeyja.

Justin Bieber in Hailey Baldwin

Profimedia
Justin Bieber in Hailey Baldwin

Najstniški pop idol Justin Bieber in manekenka Hailey Baldwin sta se prvič sestajala med decembrom 2015 in januarjem 2016. Razšla sta se na precej grd način. Maja lani pa je njuna ljubezen znova vzplamtela. Po mesecu dni sta se zaročila in se novembra poročila.

Patrick Dempsey in Jillian Fink

Reuters
Patrick Dempsey in Jillian Fink

Igralec Patrick Dempsey je svojo ženo, frizerko in vizažistko Jillian Fink, spoznal leta 1994, ko se je naročil za striženje las. Poročila sta se leta 1999, v zakonu pa so se jima rodili trije otroci: hčerka Talula Fyfe ter dvojčka Sullivan Patrick in Darby Galen. Januarja 2015 je Finkova vložila zahtevek za ločitev, bojda zaradi njegovih težav s kockanjem. Leto kasneje sta se pobotala. Novembra 2016 sta ločitev preklicala.