Ločitev

Po 22 letih je čez zakon naredil križ

T.P.
7. 1. 2019, 07.09
Deli članek:

Mnogi novo leto vzamejo kot priložnost za nove začetke in si v ta namen zadnji mesec v letu zadajo zaobljube, ki si jih želijo uresničiti.

Reuters
Igralec prisega na jogo, obvlada pa tudi borilna športa kenpō in eskrima.

Očitno je med njimi tudi Forest Whitaker. Ta se je odločil, da bo nov list v življenju obrnil v zasebnem življenju.

Nadaljevati ga namerava brez svoje dolgoletne življenjske spremljevalke Keishe Nash. V četrtek je namreč vložil zahtevek za ločitev.

Forest in Keisha sta se spoznala leta 1994 na snemanju filma Blown Away. Kmalu zatem sta se začela sestajati. Poročila sta se leta 1996 na Jamajki. Skupaj imata dve zdaj že odrasli hčerki (22-letno Sonnet in 20-letno True), oba pa imata še po enega otroka iz prejšnjega razmerja – on ima 28-letnega sina Oceana, ona pa 27-letno hčerko Autumn.

Reuters
Forest Whitaker in Keisha Nash

Keisha je pred leti v intervjuju za revijo Ebony o zvezdniku dejala naslednje: »Videla sem ga v filmih A Rage in Harlem in v Right away in zdelo se mi je, da ima nežno dušo in dobro naravo.«

Kaj je privedlo do ločitve, ni znano, Forest pa je v vlogi zanjo navedel nepremostljive razlike.

Zanimivo je, da se je zvezdnik še na božični dan na twitterju ob svojem voščilu sledilcem dotaknil pomena družine. »Božič je praznovanje solidarnosti – čas v letu, ki nas spomni na to, da vezi naših družin, prijateljev, someščanov in drugih temeljijo na medsebojnem razdajanju in na prinašanju sreče. Vesel božič vsem.«

Na vlogo za ločitev se je prek svoje odvetnice Laure Wasser odzvala tudi Keisha Nash. Po poročanju portala TMZ bo zahtevala finančno podporo. Njihovi viri pravijo še, da si bosta oba prizadevala za dogovor, ki bi ustrezal obema, zna pa biti delitev premoženja precej zamudna, saj nista imela preporočne pogodbe.