Televizijska starša

Lara: Tadej Pišek bo prekrasen očka

Teja Pelko
28. 10. 2018, 16.30
Deli članek:

Po nekaj žalostnih trenutkih je na Krki spet malce bolj veselo. Doživeli smo tudi televizijsko rojstvo.

Tomo Jeseničnik
Najbolj priljubljenemu in simpatičnemu televizijskem paru se je v seriji Reka ljubezni pridružil še dojenček.

Irena (Lara Komar) in Rok (Tadej Pišek) sta postala starša, dobila sta dojenčka Emila. Lari vloga televizijske mame ni predstavljala težav, saj je izkušnje črpala iz svojega zasebnega življenja, Tadej pa se je v vlogi očeta znašel prvič. Majceno bitjece, ki je v resnici deklica, ga je zelo prevzelo.

»Tadej med premori na setu pride vedno prvi do dojenčka, ga vzame v naročje, ga crklja, se z njim nežno pogovarja in blaženo smehlja. Tadej bo prekrasen očka, o tem sem prepričana!« nam je razkrila Lara. Njej pa so se ob dojenčku vzbudili lepi spomini na njen začetek materinstva. »Porod je bil zame ena najlepših izkušenj v mojem življenju, tako da so me ob tem preplavila krasna in globoka čustva. Vsaka življenjska izkušnja je za igralca dragocena tudi zato, ker jo lahko iz predalčkov spomina vzame in z njo obogati trenutke, ko gradi življenje na odru ali setu. In če je izkušnja, ki jo odigraš v zgodbi, lepa, ti podoživljanje napolni srce,« nam je zaupala mati dveh fantov.

Ksaver Šinkar
Ireni (Lara Komar) so se ob dojenčku vzbudili lepi spomini na njen začetek materinstva.

Tadej pa bo šel ravno obratno pot od Lare – najprej bo igral očeta, šele zatem se bo s tem soočil v resničnem življenju. »V tretji sezoni Rok postane ponosni očka malega Emila. Na snemanju se nam je pridružil nadvse prikupen dojenček. Delo z njim je res posebna in enkratna izkušnja. Rok in Irena sta novopečena ponosna starša, kar seveda močno zaznamuje najina lika. Delo z otroki in dojenčki mi ni tuje in mi pomaga tako pri igranju očka Roka kot tudi vsak dan na snemanju z novim soigralcem. V tej vlogi neizmerno uživam, vsem gledalcem pa lahko namignem, da se nam v nadaljevanju Reke ljubezni obeta kup zanimivih zapletov, zgodb in prigod družine Slak,« je še povedal Pišek.