Poskus ugrabitve?

FOTO in VIDEO: Bivša zvezdnica v bizarnem incidentu z domnevnimi begunci

R.T.
1. 10. 2018, 08.40
Posodobljeno: 1. 10. 2018, 11.21
Deli članek:

Ker družina igralke, ki je želela odpeljati otroke v hotelsko sobo, ni ubogala, je postala Lohanova zelo agresivna in žaljiva. Ocena tistih, ki so videli posnetek, je enotna: Lohanova potrebuje strokovno pomoč.

Instagram
Lindsay Lohan družine ni pustila na miru.

Lindsay Lohan, nekdanjo otroško igralsko zvezdnico, ki je zadnje desetletje raje kot s poročili o odigranih vlogah tabloide zabavala z ekscesi, povezanimi s prekomernim pitjem in 'žuranjem', se je znašla pod udarom kritik konec minulega tedna, ko je v noči na soboto na družbenem omrežju Instagram objavila bizaren posnetek svojega javljanja v živo. 

Vse skupaj se je dogajalo okoli 2. ure zjutraj na moskovski ulici, kjer se je Lindsay znašla po zabavi v tamkajšnjem klubu. Lindsay je z izjemno raskavim glasom med javljanjem v živo sledilcem razlagala, da je na ulici naletela na sirsko družino z dvema otrokoma, ki da ji hoče pomagati. Lindsay je družini pod nos molila mobilni telefon, in začela žensko, ki je na ulici sedela z dvema dečkoma in moškim, prepričevati, naj ji dovoli, da na toplo in s svojim vozilom v hotelsko sobo odpelje otroka. Da bosta prišla nazaj, ker si otroka ne zaslužita, da bi zmrzovala na ledenih tleh. Igralka je družini govorila, naj ji povedo, kaj potrebujejo in da bo uredila, da jim bo "Amerika pomagala".

Kmalu je mamo napadla, da bi morala trdo delati in poskrbeti za svoja otroka, saj si tega otroka ne zaslužita. Na koncu se je omehčala in še mami ponudila, da v hotel odpelje njo in oba otroka, medtem ko moškemu poleg ni želela nuditi strehe nad glavo. Igralka je vztrajala in vztrajala, vendar družina na cesti ni kazala niti najmanjšega zanimanja za igralkino ponudbo, še več, ves čas so molčali in jo, bolj kot ne, prizanesljivo opazovali.

Ko pa so imeli dovolj nadležne igralke, so začeli pospravljati svoje imetje in začeli hoditi stran od Lohanove. A ta se ni dala. Vztrajno jim je sledila, postala je vse bolj nesramna in začela z žaljivkami, češ, da je razkrinkala tihotapce otrok, da uničujejo arabsko kulturo, da naj se ne jeb*** s Pakistanom, da naj se ne zajeba*** z njo in še kar nekaj podobno nepovezanih stavkov.

"Odpeljali boste te otroke, ki hočejo z mano. Fanta, jaz sem z vama," je govorila igralka, ko je sledila družini, ki se je mirno oddaljevala, fanta pa nista kazala želje, da bi sledila igralki. Ponovila je, da ne bo odšla, dokler ne odpelje otroka. Na koncu pa je  - kamera ne pokaže natančno - slišati Lindsay, ki reče otroku, "daj mi svojo roko, daj mi jo" in očitno zagrabila enega od otrok, ga hotela odpeljati, v tem trenutku pa je ženska, ki naj bi bila mama obeh otrok, zakričala, saj ji je zaradi igralkine vsiljivosti prekipelo, in je igralko odrinila. Lohanova je pristala na tleh, in nato z roko na licu v kamero dejala, da je povsem šokirana. In če je ves čas trajanja 10 minut dolgega posnetka govorila z nenavadnim naglasom, za katerega so se njeni sledilci spraševali, kje ga je našla, je po udarcu na oponašanje naglasa pozabila.

Po udarcu je družina mirno odkorakala v noč, posnetek pa se je konec tedna kot ogenj razširil po družbenih omrežjih, kjer je bilo mnenje ljudi enotno: Lindsay je prestopila vse meje: izkazovala je večvrednost bogatih, privilegiranih in belih posameznikov, očitali so ji, da je šlo za poskus ugrabitve tujih otrok, ki pa go bo očitno "preživela" brez posledic, veliko je bilo vprašanj po njenem duševnem zdravju, medtem ko so bili tretji prepričani, da je bila zaradi opojnih substanc v drugem, nerealnem svetu. Vsi pa so enotni, da Lindsay potrebuje strokovno pomoč. Kljub številnim medijskim vprašanjem so predstavniki Lohanove v teh dneh molčali in niso pojasnjevali bizarnega incidenta.