Komedijant

Vid Valič po dolgoletnem samskem življenju srečno zaljubljen?

N. S.
30. 9. 2018, 16.40
Posodobljeno: 30. 9. 2018, 16.41
Deli članek:

Priljubljeni komedijant in voditelj Vid Valič že dobro leto govori le o poroki! A žal le v predstavi Tvoj bodoči bivši mož.

Marko D. Ocepek
Vid Valič rad govori o poroki, zato se ugiba, ali bo tudi sam kmalu stopil pred oltar.

Vid Valič že dobro leto zabava Slovenijo s svojimi ljubezenskimi prigodami ter razmišljanji o partnerstvu, poroki in družinskem življenju.

Zaželeni voditelj in komik Vid Valič je že nekaj časa srečen v objemu skrivnostnega dekleta, ki jo uspešno skriva pred mediji. Znano pa je, da se ima lepo in je menda zaljubljen do ušes.

Ja, rad bi se tudi poročil. Že od nekdaj. »Kaj narediš, če se hočeš poročit, pa ne najdeš ta prave? Kaj narediš, če najdeš ta pravo, pa se ona noče poročit s tabo? Kaj narediš, če zasnubiš 20 žensk v dveh letih in ti vsaka reče NE?!« se sprašuje Vid in dodaja, da samsko življenje večinoma ni izbira, ampak posledica. »Če si samski pri 25 letih, si normalen moški, če si samski pri 35 letih, te imajo ljudje za psihopata ali geja,« še pravi vedno zabavni Vid.

POROČNI ZVONOVI?

Vid je priznal, da je poroka zanj proslava ljubezni, otroci pa so proslava zakona. »To sem najbrž slišal v kakšnem filmu ali prebral v knjigi, to ni moja misel, ampak mi je bila tako všeč, da sem jo posvojil. Pari se zdaj ne poročajo več, dostikrat samo zaradi tega ne, ker naj bi bila poroka zelo draga stvar. Ampak ni. Na matičnem uradu je prvič zastonj,« je v smehu povedal Vid, ki sicer ostaja skrivnosten glede svoje zasebnosti, a se govori, da je po dolgoletnem samskem življenju zdaj srečno zaljubljen.