SPEKTAKEL

Na koncert greste lahko skupaj s Petrolom in Veseljakom

N.S.
12. 9. 2018, 10.56
Posodobljeno: 12. 9. 2018, 15.47
Deli članek:

Modrijani pričakujejo, da bo posebna energija tudi letos zavladala na Noči Modrijanov, ki se bo zgodila že šestnajstič zapored.

Noč Modrijanov 2014
Noč Modrijanov bo imela tokrat podnaslov Tu smo doma, Modrijanom pa se bodo na odru pridružili številni glasbeniki.

Žiga Culiberg
"Vložene energije je ogromno, zato upam, da čim več ljudi to tudi doživi z nami," pravi Blaž Švab.

Priprave z vajami za Noč že intenzivno potekajo, medtem pa Modrijani še veliko nastopajo in snemajo nove pesmi. Letošnja Noč Modrijanov bo potekala v dveh zaporednih večerih, v četrtek in petek, 25. in 26. oktobra, v celjski dvorani Zlatorog. 

Prvega junija letos so vse vstopnice pošle v rekordnem času, tudi v primerjavi z vsemi preteklimi leti. Ker je Petrol to predvidel, se je odločil, da vsaj malo razbremeni prodajalne, in en sveženj vstopnic prihrani za kasnejši termin. Zdaj je tukaj priložnost za tiste, ki so junijsko priložnost za nakup vstopnice zamudili. Zadnje vstopnice za četrtkovo in petkovo Noč Modrijanov gredo v prodajo ta četrtek, 13. septembra, ob 9. uri na vseh Petrolovih servisih po Sloveniji. Za petkovo Noč Modrijanov so organizirani tudi avtobusni prevozi z vseh koncev Slovenije. Ob nakupu teh vstopnic imajo obiskovalci poleg prevoza zagotovljene še rezervacijo sedeža v dvorani, fotografiranje z Modrijani po dogodku in nekaj drugih presenečenj. Novico je Petrol najprej sporočil poslušalcem Radia Veseljak: »Veseljakovi poslušalci so tisti, ki Modrijane spremljajo že ves čas, zato je prav, da informacije o njih izvedo prvi. Upamo, da smo jih z našo potezo razveselili in da na Noč Modrijanov pridejo zares vsi, ki si to želijo.«