Nežnosti

VIDEO: Meghan je ušlo, kako ljubkovalno kliče Harryja

R.T.
3. 9. 2018, 09.25
Posodobljeno: 3. 9. 2018, 09.42
Deli članek:

Trenutek nežnosti med zaljubljenim kraljevskim parčkom.

Profimedia
Meghan je postalo nerodno, ko se je zavedla, da je v javnosti Harryja poklicala z ljubkovalnim imenom.

Karkoli naredita, kamorkoli prideta princ Harry in njegova soproga Meghan je mogoče računati na ena stvar: navdušenje Britancev in druge oboževalce britanske kraljeve družine. Prejšnji teden sta se Harry in njegova žena Meghan zadrževala v Londonu, kjer sta si na dobrodelno obarvani prireditvi ogledala tudi priljubljen muzikal Hamilton.

Harry je najprej navdušil na odru, ko je zapel dve besedi, kasneje pa je za odrom navdušila še Meghan. Pred ekipo nastopajočih je namreč moža poklicala s skritim ljubkovalnim imenom, ki je rezerviran le za intimne trenutke za štirimi stenami, ko pa se je zavedla, da je nežnost izrekla na glas, ji je postalo vidno nelagodno. 

Profimedia
Meghan je oblekla prekratko obleko, ki je po mnenju številnih krši pravila oblačenja, ki so predpisana članom kraljeve družine.

Meghan in Harry sta se fotografirala z ekipo muzikala Hamilton, ko je Meghan ušlo ... "Ali vidiš, moja ljubezen", je vprašala Harryja in se obrnila proti njemu. Nastopajoči v muzikalu so se odzvali z vzdihom "aaaaaah", Meghan pa je postalo neugodno ...

Profimedia
Meghan in Harry