Parček

Gepardi, žirafe, Harry in Meghan

Sonči Nered-Čebešek
27. 7. 2018, 21.00
Deli članek:

Zaljubljenost v naravo in divje živali sta vojvoda in vojvodinja Sussekška Harry in Meghan že jasno pokazala, ko sta lani skoraj deset dni prebila odrezana od sveta v narodnem parku v Bocvani.

Reuters
Harry in Meghan sta apartma v Jamali že rezervirala.

Luksuzno kočo v afriškem safariju sta takrat najela za njune pomembne dni: prvo obletnico ljubezni in 4. avgusta njen 36. rojstni dan. Takrat sta še pod vtisom lepot divjine dejala, da bosta izkušnjo vsekakor ponovila.

Letos sta imela s pripravami na poroko seveda toliko opraviti, da na izlet v divjino nista mogla niti pomisliti. Tudi za Meghanin rojstni dan prihodnji teden ni niti najmanjše možnosti, da bi ga preživela na kakšni eksotični lokaciji, saj se odpravlja v Ameriko – menda pozdravit sorodnike in prijatelje. 

REZERVACIJA POTRJENA

Zdaj pa je v javnost pricurljala novica, ki jasno nakazuje, da je parček že v sladkem pričakovanju uživanja med divjimi živalmi.

V začetku leta bosta v sklopu njune tritedenske avstralske turneje namreč skoraj ves teden brez uradnih dolžnosti. Za ves ta čas sta si rezervirala vilo v resortu Jamala Wildlife Lodge v bližini Canberre, ki je nekaj posebnega celo v svetovnem merilu.

Turistično naselje je namreč opremljeno tako, da so gostje več čas v neposrednem stiku z živalmi – pa ne s kužki in mucki, temveč z žirafami, hijenami, sloni, leopardi, gepardi in podobnimi zverinami. Bolj nevarne so varno za stekli, večina od njih pa je udomačena in navajena, da jih gostje hranijo in božajo.

Lahko se zgodi, da bo Meghan med kopeljo obiskal medo.