ZVEZDNIŠKI OBISK

Miha na Radiu Veseljak opisal, kako je Vesno zaprosil za roko

T.P.
27. 7. 2018, 20.00
Deli članek:

Vesna Šošterič je zmagovalka oddaje Ljubezen po domače, v kateri je navdušila s svojo iskrenostjo, spontanostjo in energičnostjo.

Radio Veseljak
Vesna je presrečna, da je končno našla srečo v ljubezni. Zelo si tudi želi imeti otroke.

Prihaja z Vetrnika, iz občine Kozje, in doma s starši obdeluje kar 21 hektarjev zemlje. Delo jo je ves čas priganjalo, zato za ljubezen nikoli ni bilo dovolj časa. A zdaj jo ima. Njeni ljubezni je ime Miha Rebernak in ta jo je tudi pripeljal na Radio Veseljak, tako da so poslušalci spoznali oba.

»Jaz zelo malo gledam televizijo, šovov pa sploh ne spremljam, ker preprosto nimam časa za to. Nekega dne pa me je obiskala prijateljica in me začela prepričevati, da Ljubezen po domače pa moram kdaj pogledati, saj se bom neki Vesni z Vetrnika nasmejala do solz. Kaj? Vesna z Vetrnika? Pa saj ta me pokliče vsaj enkrat na teden v eter Radia Veseljak, četudi samo zato, da nas pozdravi in nasmeji. Preverila sem po spletu in ugotovila, da se glas ujema, zato sem komaj čakala, da jo ulovim v radijski eter. Res nisem čakala dolgo in na hitro sva se zmenili, da nas obišče s svojim zaročencem,« nam je potek dogodkov, ki je pripeljal do njunega obiska, opisala odgovorna urednica Radia Veseljak Janja Ulaga.

Radio Veseljak
Vesna je z zabavnim preimenovanjem masažnega bazena v fačuzi obnorela Slovenijo.

ZA ROKO JO JE ZAPROSIL NA AVTOCESTI

Takoj ko sta prispela, so bili radijski prostori polni smeha, odzivi poslušalcev pa izjemni. Miha je poslušalcem opisal, kako je Vesno zaprosil za roko: »Peljala sva se 130 kilometrov na uro po avtocesti in sem se odločil, da je pravi čas, da jo zaprosim za roko. Iz žepa sem potegnil prstan in jo vprašal, če bo moja žena. Bilo je malo tišine, najbrž zaradi šoka, potem pa je takoj rekla ja.« Tako sta zdaj zaročena, čeprav še vedno vsak pod svojo streho. »On je še pripravnik, saj sva skupaj šele osem mesecev« se je pošalila Vesna in prasnila v smeh, a iskrice v očeh so govorile, da ne dvomi o njunih čustvih.

Miro Majcen
Vesna je presrečna, saj je vendarle našla moškega, ki jo brezpogojno ljubi – Miho Rebrnaka.

NEŽNOSTIM SE BOSTA KMALU PREDAJALA NA MORJU

Na vprašanje, ali sta že bila na morju, sta ganljivo odgovorila, da bosta prednost pri dopustovanju dala njenim staršem, ki prav zdaj odhajata na morje za en teden, medtem pa bosta za kmetijo skrbela onadva. Morda bo takrat prišel čas za selitev pod skupno streho ali pa bosta vsaj v miru določila datum poroke. In ko bosta, sta obljubila na vse bogove veselja, da bodo za to najprej izvedeli Veseljakovi poslušalci.