PRENOVLJENA

Rebeka iz šova o hujšanju skočila v kopalke

Vesna Meško
25. 7. 2018, 07.10
Deli članek:

Letošnji dopust je bil za tekmovalko šova The Biggest Loser Slovenija Rebeko Kanc resnično nekaj posebnega. Po mnogih letih se je v kopalkah počutila zadovoljno, samozavestno in lepo.

Osebni arhiv
Neobremenjena v kopalkah

Osebni arhiv
Šov ji je spremenil življenje.

Rebeka Kanc je polna energije in nasmejana do ušes. Kot nam je zaupala, je njeno življenje od tedaj, ko se je poslovila od šova, precej drugačno.

»Počutim se veliko bolj samozavestno, polna sem energije. Prija mi vsaka aktivnost, zato vsak dan telovadim in sem skratka nenehno v gibanju. Vsak dan skočim na Šmarno goro, ob vikendih tudi z otroki.« Marljivo se drži zdravega jedilnika, a se občasno posladka tudi s sladoledom.

Vesela in polna energije

Ob vseh dosežkih, ki jih je uspela nanizati s trdno voljo, se je še posebej veselila morskih počitnic. Tokrat je namreč lahko v kopalke zdrsnila z nasmehom, rezultati odrekanj in trdega dela so namreč lepo vidni. »Počutila sem se kot mladenka v fit telesu. Kot takrat, ko sem igrala košarko in plesala,« je dejala in dodala, da ne želi več stopiti na staro pot. »Moj cilj je vse to obdržati, največja zmaga bo vse to, kar sem dosegla v šovu, nadgraditi v domačem okolju.« Kot pravi, ji je pri slednjem v veliko pomoč trener Jan Kovačič, saj je izjemen motivator.

Mediaspeed
Rebeka je v šovu shujšala kar 23 kilogramov.