Počitnice

Znani Slovenci že pobegnili na poletni dopust

A.K.
7. 7. 2018, 20.00
Deli članek:

Vas zanima, kje počitnikujejo znani slovenski obrazi?

Revija Zvezde

Priljubljeni voditelj na Planet TV, Mirko Mayer, je svojo boljšo polovico, novinarko, ki je pred časom postala tudi njegova zaročenka, Kajo Flisar, peljal na dopust na Hrvaško, kjer skupaj raziskujeta mala hrvaška mesta. Tokrat sta se javila iz mesta Buje, kjer se fotografirala med strastnim poljubom.

Lepa Špela Grošelj, nekoč pevka, zdaj pa tudi voditeljica prve sezone resničnostnega šova The Biggest Loser Slovenija, je na instagram objavila čudovito fotografijo pod vodo in razkrila, da trenutno uživa na Kamenjaku, kjer plava med ribicami.

Košarkar Žiga Dimec se je pred kratkim poročil in simpatično ženo, Adrijano, peljal v Grčijo, na otok Santorini, kjer sta njuno poročno potovanje združila tudi v poletni dopust.

Azra Selimanović, plesalka, ki je svojo kariero začela v plesni šoli Urška, zdaj pa ima že lep čas svoj plesni studio Libero, je svojo popolno postavo pokazala na družbenem omrežju, letos dopustuje v Savudriji.

Slavni slovenski kuhar in žirant v resničnostnem šovu Masterchef, Bine Volčič, zasluženi dopust preživlja na Hvaru, kjer je ujel dvokilogramsko hobotnico in jo pripravil za večerjo, svoj ulov pa pokazal na instagamu.

Igralka Tjaša Železnik pa se tokrat svojim sledilcem javlja iz Sicilije, kjer se preizkuša v kajtanju.