Kmetija

Milena si je z denarno nagrado kupila avto

T.P. / Novice Svet24
7. 7. 2018, 07.50
Deli članek:

Milena Žižek, ki je lani slavila v priljubljenem resničnostnem šovu Kmetija, ima na to obdobje zelo lepe spomine.

Pop TV
Milena Žižek

Očitno pa je lep vtis naredila tudi pri gledalcih, saj jo v njen lokal pride pozdravit veliko ljudi. Po Mileninih besedah se sicer zadeve počasi normalizirajo. »Zdaj se je že malo umirilo, a še vedno pogosto pride kdo v lokal in me čudno gleda, potem pa se le opogumi in me vpraša, od kod se poznava. Veliko ljudi me prepozna in me pride pozdravit,« je razkrila Žižkova, ki zdaj normalno dela v svojem lokalu.

Bi pa z veseljem ponovila to izkušnjo. »Videla sem, da bodo letos imeli več luksuza. Mi smo res živeli v pomanjkanju, tako da bi šla z veseljem nazaj. Tam ne bi bila ves šov, ampak za 14 dni se z veseljem vselim,« je dejala Milena, ki je v novo sezono, ki se na male ekrane vrača jeseni, prijavila kar štiri svoje prijatelje. 

Nasveta za letošnje tekmovalce pa nima: »Ne vem, kako priti do zmage. Meni so vsi govorili, da sem imela dobro taktiko, a jaz nisem imela taktike. Po 14 dneh sem si želela domov, potem pa sem se kar prepustila toku,« je povedala Milena, ki je za zmago pobrala najvišji znesek do zdaj, s trdo prigaranim denarjem pa si je najprej izpolnila željo in si kupila avto, polovico denarja pa je dala hčerki za študij v Avstraliji.