SOČNE PODROBNOSTI

Dogodki iz zakulisja šova Zvezde plešejo

N.S./Novice Svet24
29. 5. 2018, 20.40
Deli članek:

Finalna oddaja šova Zvezde plešejo je gledalcem doma postregla pravi plesni spektakel, tisti, ki so bili v studiu, pa so doživeli še veliko več, saj je bilo zabavno pred, med oddajo in po njej.

Mediaspeed
Velika zmagovalka šova Zvezde plešejo je prejela plesni globus.

Veliki finale šova Zvezde plešejo je za nami, dobili smo novo zmagovalko in se seznanili tudi z veliko sočnih podrobnosti iz zakulisja, kjer je bilo veselo in sproščeno do zadnjega.

Po enajstih tednih je Slovenija dobila novo plesno zvezdo, nekdanjo vrhunsko športnico Natalijo Gros, ki je domov odnesla plesni globus. Andrej Škufca je že na začetku sezone povedal, da Natalija velja za favoritko, in jo označil kot »plesno odkritje sezone«. Sodniki so bili v tokratni finalni oddaji tudi sicer zelo živahni, Andrej Škufca je med oglasi celo zaplesal »shuffle dance« in navdušil gledalce v dvorani.

Opazili smo tudi nekaj lanskih tekmovalcev, ki so navijali za letošnje favorite – manekenko Iryno Osypenko Nemec, igralko Urško Vučak Markež, Leticio Slapnik Yebuah in novinarja Janeza Usenika. Mnogi pa so pogrešali lanskega zmagovalca Dejana Vunjaka, ki je imel ta večer nastop in se je opravičil, kar mu je oproščeno, saj je namesto Tare Zupančič vodil prvo oddajo letošnje sezone.

Mediaspeed
Z zmago v plesnem šovu odpiram novo poglavje v svoji knjigi življenja, zato tudi sprememba pričeske, ki je zunanji odraz moje notranje spremembe.

ČESTITKE SO PADALE

Nad zmago Natalije Gros so bili navdušeni čisto vsi, saj so ji zmago privoščili. »Jaz sem vedela, zakaj sem prišla v ta šov, in sicer plesati s srcem in dušo, to sem si želela že vse življenje in želela sem si izplesati stvari, ki so me prej bremenile. To mi je res odlično uspelo,« je povedala Natalija.

Mediaspeed
Tadeja Pavlič v družbi svojega fanta, Matica Rodice, in letošnjega soplesalca Saša Stareta.

Mediaspeed
Iryna, Urška, Leticia, Janez in plesalec Matej Krajcer so pokali od dobre volje.

Mediaspeed
Sodniški kvartet je bil ta večer zelo dobro razpoložen.

Mediaspeed
Andrej Škufca je med oglasi v studiu tudi zaplesal za navzoče gledalce.