Nesporazum?

O aretaciji Jurija največji tuji rumeni mediji

R.T.
29. 5. 2018, 10.50
Posodobljeno: 29. 5. 2018, 11.24
Deli članek:

Z ženskim spodnjim perilom in dišavo Victoria's Secret.

Mediaspeed.net
Yuri pravi, da je šlo za nesporazum.

Še danes v ameriških in svetovnih medijih o Juriju Bradaču (v ZDA je Yuri Bradac) pišejo kot o "moški muzi" Lady Gaga iz videa Bad Romance. In z omembo njegovega sodelovanja s slovito glasbenico so se začela tudi poročila, da so pred časom Jurija aretirali zaradi domnevne kraje v trgivni Macy's v Los Angelesu. O dogodku poroča tudi portal TMZ, za katerega je znano, da ima odlično mrežo informatorjev v policijskih vrstah.  

Menda naj bi Jurij iz trgovine odkorakal z več kosi ženskega spodnjega perila, ob podrobnejšem pregledu pa naj bi pri njem odkrili še dišavo Victoria's Secret.

"Viri pri policiji so povedali, da so slovenskega igralca Yurija Bradaca aretirali v začetku meseca v San Fernando Valleyju zaradi kraje, ko so zaposleni v trgovini povedali policiji, da so ga ulovili, ko je skušal odkorakati iz trgovine s hlačkami in drugim perilom," poroča portal TMZ.  V Mariboru rojenega modela in igralca naj bi do prihoda policije pridržalo osebje v trgovini. Pri Juriju naj bi našli tri kose perila, vsak kos pa je vreden 29,5 ameriških dolarjev.

Bradac je za TMZ dejal, da je s perilom le stopil ven iz trgovine, da bi poiskal ženo. Dodal je, da če bi želel krasti, ne bi nosil stvari v roki, kjer jih je lahko vsak videl. Trdi, da gre za nesporazum.