Pohvalno

FOTO: Slavni pari, ki dajejo vero v večno ljubezen

Teja Pelko / Novice Svet24
28. 5. 2018, 20.40
Deli članek:

Biti ves čas pod sojem žarometov in tarča oboževalk oziroma oboževalcev zna biti za intimna razmerja zvezdnikov velika rak rana, kar dokazujejo tudi številna propadla razmerja.

Reuters
Tom Hanks in Rita Wilson

Spodaj našteti posamezniki pa pričajo o tem, da lahko prava ljubezen premaga vse težave.

Hugh Laurie in Jo Green sta poročena že 29 let, v zakonu pa so se jima rodili trije otroci: sinova Charles in William ter hčerka Rebecca.

Hugh Laurie in Jo Green

Igralski par Kevin Bacon in Kyra Sedgwick se je spoznal med snemanjem televizijske verzije dramskega dela Lemon Sky. Večni da sta dahnila septembra 1988, ljubezen pa sta kronala tudi s sinom Travisom in hčerko Sosie.

Reuters
Kevin Bacon in Kyra Sedgwick

Igralec Samuel L. Jackson je že 38 let srečen v objemu svoje žene LaTanye Richardson. Spoznala sta se na kolidžu. Leta 1982 sta postala starša hčerki Zoe.

Reuters
Samuel L. Jackson in LaTanya Richardson

Igralec Michael Caine je po razpadlem zakonu z igralko Patricio Haines srečo v ljubezni našel v razmerju z igralko in manekenko Shakiro Baksh. Shakira je pozornost zvezdnika vzbudila, ko jo je videl v reklami za kavo, in prijatelj mu je dal njeno telefonsko številko. Deset dni jo je klical vsak dan, nato pa je končno privolila v zmenek. Poročila sta leta 1973 in imata hčerko Natasho Haleemo.

Reuters
Michael Caine in Shakira Baksh

Rocker Keith Richards je po razpadlem razmerju z igralko Anito Pallenberg srečo v ljubezni našel z manekenko Patti Hansen. Spoznala sta se leta 1979, poročila pa leta 1983, na njegov 40. rojstni dan. Sad njune ljubezni sta hčerki Theodora Dupree in Alexandra Nicole.

Reuters
Keith Richards in Patti Hansen

Igralec Tom Hanks je eno leto po propadlem zakonu z igralko Samantho Lewes večno zvestobo obljubil igralki Riti Wilson. Zdaj sta poročena že 30 let, v zakonu pa sta se jima rodila sinova Chester Marlon in Truman Theodore.

Tudi igralca Michael J. Fox in Tracy Pollan sta srečno poročena že tri desetletja. Sta tudi ponosna starša sina Sama Michaela, dvojčic Aquinnah Kathleen in Schuyler Frances ter hčerke Esmé Annabelle.

Reuters
Michael J. Fox in Tracy Pollan

Glasbenik Sting je po propadlem zakonu z igralko Frances Tomelty srečo v ljubezni našel z igralko in filmsko producentko Trudie Styler. V zvezi sta od leta 1982, ko je bil še uradno poročen, večni da pa sta dahnila leta 1992. Imata štiri otroke: Brigitte Michael, Jaka, Eliot Pauline in Giacoma Luka.

Reuters
Sting in Trudie Styler

Jamie Lee Curtis se je v svojega bodočega moža, igralca Christopherja Guesta, zaljubila, ko je leta 1984 v reviji Rolling Stone videla njegovo sliko iz filma This Is Spinal Tap. Pet mesecev pozneje sta se poročila. Posvojila sta hčerko Annie in sina Thomasa.

Reuters
Christopher Guest in Jamie Lee Curtis

Manekenka Cindy Crawford je, potem ko je propadel njen zakon z igralcem Richardom Gerom, ljubezen našla v podjetniku in nekdanjem manekenu Randeju Gerberju. Spoznala sta se leta 1995, poročila pa tri leta pozneje. V zakonu sta se jima rodila sin Presley Walker in hčerka Kaia Jordan.  

Reuters
Rande Gerber in Cindy Crawford

Igralka Lisa Kudrow je že 23 let poročena s francoskim oglaševalcem Michelom Sternom. V zakonu se jima je rodil sin Julian.

Reuters
Michel Stern in Lisa Kudrow

Glasbenik Adriano Celentano je že 54 let poročen z italijansko igralko Claudio Mori. V zakonu so se jima rodili trije otroci: hčerki Rosita in Rosalinda ter sin Giacomo.

Reuters
Adriano Celentano in Claudia Mori